Ha idegen lakására mentek, és nem szól, hogy le kell venni a cipőt, leveszitek magatoktól?
Ahogy látom, az ide írogatóknak fogalmuk sincs az illemről! Legnagyobb illetlenség a vendéggel levetetni a cipőjét, és szagolgatni a láb szagot. Sőt! Fertőzést kapni, ha netán gombás a lába! Ez csak Magyarországon lett divat a műveletlen körökben a panel lakások elterjedésével.
Kíváncsi lennék,hogy ha orvost hívtok; vagy a Főnököd, a gyerekeid tanárát, velük is leveteted a cipőt?
>> az ide írogatóknak fogalmuk sincs az illemről...
Gondolom, egy se olvasott el egyetlen illemkönyvet sem...
Én viszont olvastam és éppenséggel azt írja, hogy illetlenség a vendéggel lehúzatni a cipőjét.
Öhm, nekem nincs lábszagom. Már bocs.
Akinek meg olyan gombája van, ami átég a zoknin, orvoshoz menjen, ne hozzám.
"Ez csak Magyarországon lett divat a műveletlen körökben a panel lakások elterjedésével. "
Igazad van.
Japánban meg már több mint ezer éve a panel volt az uralkodó lakástípus, azért veszik le már a küszöb előtt a cipőt.
Ráadásul köztudottan komcsik is -hiszen ez is "érv" volt itt.
"• Egy japán házba való belépéskor rakjuk le a cipőinket az ajtó elé, és figyeljünk arra, hogy a cipők orra mindig az ajtó felé mutasson. Használjuk a vendég számára kikészített papucsot!
• Tatamis padlóra csak mezítláb vagy zokniban lehet lépni!"
Az arabok is híresen komcsik!
"Ha egy magánlakásba vagy mecsetbe megyünk, le kell vennünk az ajtó előtt a cipőnket."
"Én viszont olvastam és éppenséggel azt írja, hogy illetlenség a vendéggel lehúzatni a cipőjét."
Lehet hogy te olvastál illemtankönyvet, de a jelek szerint nem értetted meg az abban leírtakat!
Egy magántanár nem vendég, hanem alkalmazott, akinek fizetek az ott eltöltött idejéért.
# 29/29 Időpont ma 21:53
Ez a természetes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!