Lányok! Idegen helyen pisiléshez ráültök a WC-re?
Figyelt kérdés
2014. szept. 30. 17:17
4/13 anonim válasza:
Isten ments! Kedves kérdező, Te egyébként ráülsz? Instant candida, HPV, meg egyéb fertőzést okozhat :-(
5/13 anonim válasza:
És ily módon keresztbe-kasul pisiltek ?
6/13 anonim válasza:
Valójában sokkal biztonságosabb lenne egészség szempontjából, ha mindenki ráülne, és nem pedig körbehugyozná a fülkét...
Én le szoktam magamnak takarítani törlőkendővel, aztán ráülök. Ha meg olyannyira borzalmas a helyzet, azt már a szagok is jelzik. Ilyenkor már az ajtóból visszafordulok.
7/13 anonim válasza:
Először körbe kell nyalogatni az ülőkét, hogy tiszta legyen(mivel papír általában nincs), de utána biztonsággal ráülhetsz.
8/13 anonim válasza:
Soha. A lanyaim letorlik egy fertotlenito kendovel es papir veceuloket hasznalnak.
9/13 anonim válasza:
Ha látom, hogy össze van pisálva, akkor wc papírral körbetörlöm (néha a kezem is olyan lesz, ilyenkor szoktam örülni, képzelhetitek), és utána a kezemet teszem a fenekem alá, úgy ülök le. A tenyeremet utána úgyis megmosom. Ha úgy gondolom, tovább fogok a wc-n ülni, akkor meg körbe rakosgatom wc papírral, vagy ha van nálam fertőtlenítő kendő, azzal letörlöm.
10/13 anonim válasza:
Ha látom, hogy tiszta igen. Ha nem, akkor letörlöm.
Extrémebb esetekben nem ülök rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!