Lányok! Idegen helyen ráültök a WC-re pisiléshez?
Én ráülök, feltéve, hogy az előttem lévő "nem ráülősök" nem hugyozták össze. Ha lehugyozták, és van nálam, le is törlöm fertőtlenítő kendővel, és úgy is ráülök. Ugyanis, ha nem ülsz rá, akkor összepisiled a szélét. Pont ETTŐL lesz gáz a WC, nem attól, hogy ráülnek az emberek.
Aki meg ennyire kényes a higiéniára, hogy nem ül rá, az kíváncsi vagyok, hogy a kilincset is csak papírral fogja-e meg, ugyanis azon sokkal több retek van, mint amit a WC-deszkával képes vagy elkapni.
Én teszek oda papírt, és úgy ülök rá.
DE hogy nem sül le a képéről a bőr, aki lehugyozza?!
Van egy nagy sor a wc-ben, kijön......és aki utána bemegy az tudja hogy az előtte lévő volt. Undorító. Vagy ha mégis úgy sikerült, akkor B*SSZAMEG TÖRÖLJE LE MAGA.UTÁN.
Nem. Soha, sehol máshol csak otthon.
Előző: előfordult már, hogy előttem valaki valamikor leh.gyozta az ülőkét, amihez én nyilván nem érek hozzá. Ennyi erővel aki utánam bemegy, azt is gondolhatja hogy én voltam, pedig nem. Egyébként szerintem is igénytelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!