Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Idegen helyen ráültök...

Lányok! Idegen helyen ráültök a WC-re pisiléshez?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 13. 11:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem, semmiképpen, csakis otthon.
2014. ápr. 13. 11:29
 2/11 anonim ***** válasza:
26%
Nyilvános helyen soha, még az iskolában sem. Csakis itthon és vendégségben.
2014. ápr. 13. 11:30
 3/11 anonim ***** válasza:
47%
Soha! Csak itthon, még vendégségben sem!
2014. ápr. 13. 11:37
 4/11 anonim ***** válasza:
31%

Én ráülök, feltéve, hogy az előttem lévő "nem ráülősök" nem hugyozták össze. Ha lehugyozták, és van nálam, le is törlöm fertőtlenítő kendővel, és úgy is ráülök. Ugyanis, ha nem ülsz rá, akkor összepisiled a szélét. Pont ETTŐL lesz gáz a WC, nem attól, hogy ráülnek az emberek.

Aki meg ennyire kényes a higiéniára, hogy nem ül rá, az kíváncsi vagyok, hogy a kilincset is csak papírral fogja-e meg, ugyanis azon sokkal több retek van, mint amit a WC-deszkával képes vagy elkapni.

2014. ápr. 13. 11:49
 5/11 anonim ***** válasza:
Én rászoktam ülni, de előtte letörlöm. Kivéve akkor, ha össze van pisálva pfuj már.
2014. ápr. 13. 12:15
 6/11 anonim ***** válasza:
52%

Én teszek oda papírt, és úgy ülök rá.

DE hogy nem sül le a képéről a bőr, aki lehugyozza?!

Van egy nagy sor a wc-ben, kijön......és aki utána bemegy az tudja hogy az előtte lévő volt. Undorító. Vagy ha mégis úgy sikerült, akkor B*SSZAMEG TÖRÖLJE LE MAGA.UTÁN.

2014. ápr. 13. 13:16
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem. Soha, sehol máshol csak otthon.

Előző: előfordult már, hogy előttem valaki valamikor leh.gyozta az ülőkét, amihez én nyilván nem érek hozzá. Ennyi erővel aki utánam bemegy, azt is gondolhatja hogy én voltam, pedig nem. Egyébként szerintem is igénytelenség.

2014. ápr. 13. 13:36
 8/11 anonim ***** válasza:
Ráülök, mert nemt tudok síelő pózban pisilni, elsősorban azért nem, mert idegen helyen csak akkor megyek, ha már nagyon muszáj, tehát már jó sok van bennem és sokáig kéne abban a pózban.... Előtte mindig alaposan kezet mosok, az ûlőkét mindig minden körülmények között leterítem.
2014. ápr. 13. 18:05
 9/11 anonim ***** válasza:
55%
Simán. Koszos wc-ről sem húgyúti, sem nőgyógyászati betegséget nem lehet elkapni. Legalábbis nekem még eddig nem sikerült. :)
2014. ápr. 13. 23:33
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Nekünk viszont van többszörös orgazmusunk *wehehehe*
2014. ápr. 14. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!