Vendégségben, ha Wc-re kell mennetek ráültök a wc-re? És ha buliban vagytok?
És ha hazamentek akkor utána mindjárt elmentek zuhanyozni? Vagy nemzavar titeket, hogy koszosak vagytok a wc-től ha ráültetek vendégségben? Zavar ha mások belefekszenek az ágyatokba ruhástól? utána mostok ágyneműt? ha ráülök valakinél a wcre és utána otthon is akkor a wc is piszkos, baktériumos lesz? És utána belefeküdhetek az ágyba? Mert akkor oda is beviszem a bacikat nem?És ha ráültök valahol a wc-n és felhúzzátok a nadrágotokat akkor a nadrágotok is koszos lesz, és utána ha hazamentek és ráültök a wc-re az is koszos lesz, nem?
Foglalkoztok ezzel egyáltalán?
Nem szoktam ráülni a vécére vendégségben. Olyan volt már, hogy vészhelyzet esetén (bár az suliban volt) vécépapírt tettem az ülőkére. Hát az sem az igazi, de a semminél jobb.
Azt pedig szintén ellenemre van, hogy ruhástul feküdjenek az ágyamba. Lehúzom utána az ágyneműt és megy a szennyesbe.
Nem.
Egyedül otthon ülök a wc-re. Még a barátom házában sem ülök le.
Így a vita megoldva. Nem?
És ha eljön hozzátok valaki vendégségbe és elmegy wc-re utána lefertőtlenítitek a wc-t?
Ha beleléptek utcán hányásba vagy kakiba és mondjuk a füdőkádnál mossátok le a cipőről akkor utána fürödtök még abban a fürdőkádban vagy zuhanyzóban?
Az elején még elfogadható volt, de így már tényleg kényszeres :D
Nem, én sem szoktam leülni máshol, max. nagyon közeli ismerősöknél, akiktől tudom hogy semmi bacit nem fogok kapni.
Én nem feküdnék be ruhástól az ágyba, de miután a párom kutyaszőrösen is megteszi, tökmindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!