Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Az időssek miért utálják a...

Az időssek miért utálják a fiatalokat? Részletek lent!

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem.Én szinte minden idősebbtől csak a rosszindulatú megjegyzéseket kapom.6hós a kisfiam,amikor terhes voltam nem hogy nem adták át a helyet mé éengem álítottak fel hogy nem vagyok én beteg...

A legdurvább az volt amikor volt a nagy hó és pont úgy volt eltakarítva hogy a babakocsi épp elfért.Aki akart az megtudott előzni,de egy idős hölgy teljessen felháborodva nekem esett hogy menjek már arrébb.Én megkérdeztem hogy hová?Mire ő(és most nagyon vulgális leszek de így volt):Miért gondolom hogy azért mert a redvás pi..ámból ki nyomtam egy rohadt gyereket nekem mindent lehet.Vissza kérdezetem erre ő:MIért nem a redvás pi...ból tólta ki a rohadt gyerekét?És még millió esetet tudnék mondani.A kiskocsist dolgokat még kisem emeltem.Szóval nem értem miért ilyen ellenségessek???

2010. ápr. 10. 21:48
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak az idősek között vannak bunkók ellenségesek,hanem tényleg minden korosztályban megtalálható...,de tény,hogy vannak ezek a megkeseredett öregek,akiknek már minden rossz,én is találkoztam ilyennel,de általánosságban elmondható,hogy a többsége azé jófej,hatalmas figurák!Én szeretek néha elbeszélgetni mamákkal meg papákkal,már amelyik jófej!!
2010. ápr. 10. 23:22
 22/42 anonim ***** válasza:
100%

Nekem idős szüleim vannak ők ritkán ülnek le bárhol is (van hogy igen mert van hely vagy nagyon fáradt akkro szépen és halkan megkér egy fiatalt aki szó nélkül át is adja a helyét, ne mfurakodnak), DE még a szüleim is panaszkodnak, hogy milyenek az öregek, hogy piszkálják a fiatalokat. Anyukámat sosem zavarta, ha egy fiatal ül pedig 69 éves, viszont ezeket a nyanyákat szerintem az zavarja hogy ülök (pehjük van ha oda áll mellém jusztse állok fel, csessze meg majd ha leszállok akkor is ha pofákat vág, troli után tudott futni kis kocsi val de állni nem tudd 1 megállóra?).

Mellesleg nem ok nélkül vagyok ilyen, anno 12 éves kromban egy osztálytársammal utaztunk a trolin és egy vénnő szónélkül úgy félre rántot, majd hanyat esetem, és leült (most szólok én nem ültem és letudott volna ülni akkor is ha nem ránt el, és állt a troli). Majd akövetkezőn lefurakodott, néztük, hogy na ezért megérte.... Kedvencem amikor mellém állnak (mert 24 vagyok de 17-nél nem nézek ki többnek) miközben egy csomó üres hely van. Majd amikor leszállok az én helyemre ül (én meg nézem, hogy leülhetet volna bárhol de neki pont ez kellett).

Ja és a kedvencem. Amikor anyukám csak 62 volt, jöttünk haza a nagypiacról villamossal, ő ült mert már elfáradt (tényleg nagy az a piac) én már akkor se mertem nagyon leülni (azóta se gyakori de ha leülök csak akkor állok fel ha leszállok vagy ha vmi kedves néni vagy bácsi kéri, a durváknak nem), és ott ált egy vénliba (de csak olya 50+ simán fiatalabb anyukámnál), és amikor leszáltunk, fen hangon azt mondta "Na végre, hogy átadta".....mármint az anyukám aki idősebb nála!!! Én megértem, hogy fiatalabbnak nézte de akkor se illik ilyet mondani, mégha én nem adtam volna át de így? Totál ember gyülölők, viszont kizárólag akkor közlekednek amikor tömeg van :/

Egyébként ez réig dolog, már anyukám fiatalságában is voltak ilyenek, ők anno azt mondták nekik, hogy "Mama mit csinál itt? A temetők meg üresek? Ez nem a temető járat!". :P

2010. ápr. 10. 23:40
 23/42 anonim ***** válasza:
75%
Egyszer nekem volt olyan,úgy 4éve történt,egyszer reggel mikor iskolában mentem és busszal utaztam 23al,végállomásnál felszálltam ugye bár volt még csomó hely.És egy kb 45-50köröli nő volt kis gyerekkel.és mikor elindult a busz addigra sokan voltak ..egyszer egy egy hülye férfi rám kötött ,h miért nem adok át neki helyett a annak a nénének...én meg vissza szóltam bass@ meg volt bőven sok hely és nem csak én vagyok 1dül fiatal aki ült buszon..persze közben anyázott a nő akkor is mielőtt szolt hozzám bunkón a pasi.és pont leszálltam akkor is nyanyagot.és leszálláskor olyan csúnyát beszéltem!!!!!!!!XD:D
2010. ápr. 11. 00:19
 24/42 anonim válasza:
100%

Én is pesti vagyok, és elég sokszor találkozom ezekkel a töpörödött gonosz nénikkel! A buszon szinte vérre menő küzdelmet folytatnak az ülőhelyért. Ha meg átadom, annyit se tud mondani, h kösz.

Múlthéten volt az eset, h jöttem haza a busszal, ami tömve volt. Babakocsis kismama száll fel, erre az öreg néni elkezd kiabálni, h minek száll fel ezzel a nagy kocsival, csak foglalja a helyet, és nem fér el miatta az ő táskája. Kismamák! Tanuljatok meg repülni! Így elfér a néni táskája is!

Kriminálisak tudnak lenni! Pedig ők is voltak fiatalok...régen.

2010. ápr. 11. 13:02
 25/42 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 11. 15:51
 26/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden idős ilyen, de a 70%-a kb. az igen!

Én is tapasztaltam már sokszor!

Hét elején buszozok, tele vagyok pakkokkal és betolakodnak elém, pedig ők csajk 5 km-ig mennek, én meg 90-ig, de ez nem is érdekelne, mert fiú vagyok, nem nagy ügy, tduok állni. A biztosítékot nálam az verte ki, amikor a fiatal lány elé is betolakszik a kb. 50 éves f.szi....

De hozzá teszem, tényleg nem minden öreg ilyen. Van köztük sok normális is azért! Találkoztam olyannal, aki még további jó utat is kívánt nekem, amikor leszállt. De ez a ritkább eset.

És hogy miért ilyenek? Szerintem emberfüggő. Aki öregen ilyen, az ilyen volt fiatalon is. Egoizmusra lettek nevelve.

2010. ápr. 11. 15:56
 27/42 anonim ***** válasza:
100%

Én azt vettem észre, hogy nem az idős nénik/bácsik, hanem a 40 év körüli nők taplók.

Közülük is csak pár hisztis példány, akik örülnek, hogy fiatalabbakba fennhangon beleköthetnek, mert:

- megyek fel a buszra -> tolakodom

- akkor lépek előre, amikor valaki előttem jegyet vett, nem tolakszom az előttem álló seggébe -> lassú vagyok, fenntartom a sort

- előre engedem az időseket -> mindenkit előreengedek, nekik nem lesz helyük

Őszintén remélem, én nem leszek ilyen. :D

Idősek és bármilyen korú férfiak normálisak velem.

2010. ápr. 11. 18:12
 28/42 anonim ***** válasza:
34%

A mai nyugdíjjasok egy része bunkó és rohadt modorú, javarészt az aluliskolázattabja, aki azt képzeli hogy mert ő nyugdíjas neki MINDEN JÁR !! Nem fogják fel azt, hogy nekik csak annyi dolguk volt egész életükbenhogy kibirják nyugdíjig, de a mai embereknek már önállóan kell tervezni a dolgait és ha rosszul dönt az a megélhetésébe kerül!

Nah az ilyeneket fel szoktam borogatni én is mint a teli szemetest a veszett kutya..

De mondok egy jobb példát is...

Sok nyugdíjas sír hogy kevés a nyugdíj meg hogy nincs mit enni, de azért a 11 ezer forintos kardigánt meg tudja venni magának, a sima 3-4 ezer forintos piaci már nem is jó neki!!

A nyugdijasok nagyrésze könnyen dumál, nekik az a kis bevétel is minden hónapban biztosított, de egy fiatalnak semmi sincs biztosítva, mert ma van állása holnap meg elbocsájtják létszámleépítésre hivatkozva...

Jah és akkor még nem beszélve az idióta bigottabbjáról aki még az utódját sem támogatja inkább magára költi az utolsó fillért is!!!

2010. ápr. 11. 18:46
 29/42 anonim ***** válasza:
53%
Beteg ember vagy 18.46-os, szívemből sajnállak.
2010. ápr. 11. 18:59
 30/42 anonim ***** válasza:

Hát ja, 18:46, te már a ló túloldala vagy és ugyanolyan, ha nem roszabb vagy, mint akiket leminősítesz.

Elég gáz a felfogásod. Mindig is sajnáltam azokat az embereket, akiket ennyire elvakítanak az érzelmi szempontok. Nevetséges.

2010. ápr. 11. 19:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!