Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Az időssek miért utálják a...

Az időssek miért utálják a fiatalokat? Részletek lent!

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem.Én szinte minden idősebbtől csak a rosszindulatú megjegyzéseket kapom.6hós a kisfiam,amikor terhes voltam nem hogy nem adták át a helyet mé éengem álítottak fel hogy nem vagyok én beteg...

A legdurvább az volt amikor volt a nagy hó és pont úgy volt eltakarítva hogy a babakocsi épp elfért.Aki akart az megtudott előzni,de egy idős hölgy teljessen felháborodva nekem esett hogy menjek már arrébb.Én megkérdeztem hogy hová?Mire ő(és most nagyon vulgális leszek de így volt):Miért gondolom hogy azért mert a redvás pi..ámból ki nyomtam egy rohadt gyereket nekem mindent lehet.Vissza kérdezetem erre ő:MIért nem a redvás pi...ból tólta ki a rohadt gyerekét?És még millió esetet tudnék mondani.A kiskocsist dolgokat még kisem emeltem.Szóval nem értem miért ilyen ellenségessek???

2010. ápr. 10. 21:48
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem minden idös ilyen,de sajnos igazad van,ilyenek is vannak.Valami fàjdalommal tele lehetnek,mert csak azok beszélnek igy,arrogànsan.
2010. ápr. 10. 21:55
 2/42 anonim ***** válasza:
69%
Felénk ezt nem tapasztaltam.Itt udvariasak a kismamákkal,és a babakocsisokkal is.Inkább a fitalaok bunkók velük.
2010. ápr. 10. 21:55
 3/42 A kérdező kommentje:
Tény hogy nem minden idős.De többségük igen.Ez annyira elkeserítő és számomra érthetetlen.Akákinek mesélem azt a babakocsis dolgot mindenki azt kérdezi hogy megütöttem-e.De tényleg ez a megoldás?Én nem tudom elképzelni hogy egy idősset megűssek.Engem nem így neveltek.De ők akkor miért beszének így velünk.Nekem is van egy csomó bajom de nem másokon adom ki.
2010. ápr. 10. 22:01
 4/42 anonim ***** válasza:
100%
aki fiatalon hülye volt, meg bunkó, az öregen még inkább az... ez ellen nem lehet mit tenni.
2010. ápr. 10. 22:06
 5/42 anonim ***** válasza:
94%

Sok vénasszony azt hiszi hogy milyen nagysága lett amiért éppenséggel sikerült neki megöregedni,pedig nem:D

Múltkor buszon nagyon nagy tömeg, nyanya fel dúrja magát,mindenkit arrébb nem számít,csak minél bentébb menjen a buszon, megáll mellettem(én ültem) tök flegmán (majdnem kiabált) "NEM ÁLLNA FEL VALAKI?" na mondom magamba jól van,legyél boldog még fel se álltam már majd fel lökött képes lett volna az ölembe ülni,arrébb menni alig tudtam annyian voltak.Na a végére sikerült neki arrébb lökdösni,és képzeljétek 2lépéssel arrébb ott volt egy ülőhely, azon kicsit felbasztam magam hogy odáig már nem bírt elmenni... Ja és 2megálló után leszállt...

másik eset:átadtam 1nőnek a helyet erre elkezdte szidni a barátnőjével a fiatalokat, hogy milyen bunkók, szemtelenek.. stb meg se köszönte:S

2010. ápr. 10. 22:07
 6/42 anonim ***** válasza:
100%

ez igen elszomorító hogy így beszélnek rólad és a kisfiadról :( sokszor én is kapok hideget igaz nekem nincs gyerekem :(

egyrészt mindig is volt ellentét fiatalok idősek között ezt már régről tudom hiszen itt két generációról beszélünk és gondolom nem 40 éves vagy :) valószinüleg a nagy korkülönbség vagy egyszerüen csak úgy érzik hogy túl sok évet értek meg már hogy mindenkit fikázzanak

szóval inkább próbáld meg nem felvenni ezeket a beszólásokat inkább hagyd rájuk vagy mond meg őszintén hogy nagyon nem szép tőle ilyeneket hallani vagy elszégyelhetné magát és hasonlók ha bátrabb vagy :) sok sikert

2010. ápr. 10. 22:07
 7/42 anonim ***** válasza:
59%

Ne általánosíts légyszíves!

Sérelem mindenkit érhet egy bunkó embertől, de ez nem azt jelenti, hogy most mindenki "célszemély".

Ötven felett vagyok, imádom a gyerekeket, tisztelem a Női nemet, 56 évesen átadom a helyem egy hölgynek a buszon.

2010. ápr. 10. 22:10
 8/42 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a többiek Budapestiek.Ritkán járok Pesten de ott én is ezt tapasztalom.Vidéken nem ez a jellemző.
2010. ápr. 10. 22:14
 9/42 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sok bunkó van minden korosztályban, csak mivel mi fiatalok vagyunk az vesszük jobban a szivünkre ha az öregek bunkók. Különösen, mivel tőlük valahogy nem ezt várnánk el.
2010. ápr. 10. 22:15
 10/42 A kérdező kommentje:
Eleinte vissza szóltam.De mostmár csak mosolygok.De komolyan,mert ez már nevetséges.Volt olyan is hogy az eggyik barátnőmmel utaztunk a buszon.Nem messze űlt tőllünk egy bácsi akinek valami kinövés volt az arcán és a barátnőm kislánya aki5 éves nézte majd megkérdezete az anyukáját hogy mi az.Na erre az öreg:Remélem neked is lesz ilyened.Akkor majd megtudod mi ez.Meg iylenek.Erre úgy megijedt hogy lekelett szálni.Persze a barátnőm mondta a pasinak hogy áljon le hosz kislány.Még nem tudhatja.De ez csak olaj volt a tűzre.Én nem tudom elfogadni ezt a viselkedést de komolyan...
2010. ápr. 10. 22:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!