Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért divat szidni a fiatalokat?

Miért divat szidni a fiatalokat?

Figyelt kérdés

A tipikus "bezzeg a mi időnkben", meg "ezek a mai fiatalok" típusú mondatokra gondolok. Tudom, hogy ez régen is divat volt...

Egyik nap átadtam a helyem egy idős néninek, és a mellette ülővel elkezdte szidni a fiatalokat. Még csak meg se köszönte... Nagyon rosszul esett...

2010. márc. 20. 11:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%

Amit veled tettek, az nem normális, de amúgy fiatal létemre szidom a fiatalokat, mert bunkók, trágárak, szemetek, idióták. Tisztelet a kivételnek, de a legtöbbnek a kapa kiesik a szájából és arra vagány, hogy mennyit b.szott, ivott, drogozott, tanulni nem tanul, de könyörög a tanárnak, hogy ne buktassa meg, és a tanár a szemét, ha mégis bukta lesz. Beszólogatnak mindenkinek, menőznek, üvöltöznek, a tömegközlekedésen hallgatnod kell, hogy mi történt vele, mert szinte ordítva adja elő magát, röhögnek, mint a veszett fene, már mindenki őket bámulja, hogy jesszum, mi van ezekkel...

Hangsúlyozom: tisztelet a kivételnek!

2010. márc. 20. 12:11
 2/15 anonim ***** válasza:
Középiskolások egyetemisták drogoznak elég nagy számmal akiknek a körülményeik pont nem kilátástalanok, miért? Miért van hogy az osztályok leghülyébb legtehetségtelenebb egyedei a hangadók ők viszik magukkal a többieket, de miért? Fiatalok vannak oda a fasiszta eszmékért, az aljas magatartásért, miért?
2010. márc. 20. 12:29
 3/15 anonim válasza:
Azaz, a kis csírákból lesznek nagy gyökerek, az ilyenek érvényesülnek az életben, kivéve az, aki ez idő alatt tönkre megy, hajléktalan nem lesz, vagy a szüleik nem raknak alájuk semmit, végülis, a szüleik miatt lettek ilyenek...
2010. márc. 20. 12:33
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem képezi a kérdés részét, hogy itt is szidjátok a fiatalokat. Köszi :)
2010. márc. 20. 13:37
 5/15 anonim ***** válasza:

ez egy örökzöld divat :)

azért van mert különböző generációba tartozó emberek máshogyan gondolkodnak (hiszen változik a világ, mindenki azt veszi természetesnek amiben ő felnőtt)

és könnyebb szidalmazni azt aki különbözik, mint megpróbálni megérteni

2010. márc. 20. 15:25
 6/15 anonim ***** válasza:
81%

"Ezek a mai fiatalok nem tisztelnek már semmit, mi lesz így a világból?"

Állítólag egy elkeseredett egyiptomi pap írta a templom falára 3000 évvel ezelőtt.

Lám, igaza volt...

2010. márc. 20. 21:13
 7/15 anonim ***** válasza:
44%

nem mindenki szokta szidni a gyerekeket

max az idősek

de biztos van oka rá ha szidja

2010. márc. 21. 12:44
 8/15 anonim ***** válasza:
Hát,énis jártam már így,de az volt a legjobb mikor a nyanya feldúrta magát a busz középe. én a helyében annak is örültem volna, ha felférek a buszra annyian voltak, megállt mellettem így tök flegmán megkérdezi "Nem állna fel valaki?" még felse áltam már lökött arréb. Az a poén hogy 2lépéssel arréb ottvolt egy üres hely,jah és persze 2megálló után leszállt....
2010. márc. 22. 17:40
 9/15 anonim ***** válasza:
66%
Mert az öregegebbek azt hiszik hogy ők már mindent láttak.Mert ők azt hiszik hogy már elértek valamit,mert ők azt hiszik hogy megöregedni az érdem.Idióták.A legrosszabb az az 50 éves korosztály.Na ők igazi majmok.Túlvannak a világmegváltáson de még nem kell a járókeret,tehát aktívnak hiszik magukat.Ez amúgy magyar sajátosság szídni és ütni a másikat,főleg a fiatalt.EZÉRT tartunk ott ahol.EZÉRT nincs magyar összetartás,mert az öregek ilyen majmok,mert így bánnak az utánpótlással!!!!Ez a példa tessék.És akkor te meg tiszteld az öregeket....De miért is???Mert szemetek veletek?Az embert a kvalitásaiért tiszteld,meg az emberi mivolta miatt,ne a kora miatt.Szánalmas az az öreg bohóc oktató az egyetemen aki 60 évesen fogdossa a hallgatócsajok fenekét.Ja..meg mert megöregedni sem tudnak méltósággal.... Ez olyan vicces paradoxon... köpködik a fiatalokat,de közben minden erejükkel azon vannak hogy annak látszódjanak.Festik az ősz hajukat,kenik magukat literszámra krémekkel... szánalmasak.Főleg 50 körül száll el az agyuk,gondolom a pánik miatt.Versenygépnek hiszik magukat pedig már csak ócska rollerek.Bárcsak egyszer megtapasztalhatnák egy hétre hogy a fiatalok nélkül mi lenne a világgal.KI SEGÍTENE RAJTUK????Kedves kérdező....ne foglalkozz velük...féltékeny,fogatlan oroszlánok.
2010. márc. 23. 17:45
 10/15 anonim ***** válasza:
45%
Ne általánosítsunk ennyire.
2010. márc. 30. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!