Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért divat szidni a fiatalokat?

Miért divat szidni a fiatalokat?

Figyelt kérdés

A tipikus "bezzeg a mi időnkben", meg "ezek a mai fiatalok" típusú mondatokra gondolok. Tudom, hogy ez régen is divat volt...

Egyik nap átadtam a helyem egy idős néninek, és a mellette ülővel elkezdte szidni a fiatalokat. Még csak meg se köszönte... Nagyon rosszul esett...

2010. márc. 20. 11:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
36%
mert ezek a mai fiatalok igenis erőszakosak,idióták,stb...egyébként 13 éves vagyok,de amikor ezt mondja egy felnőtt,én igazat adok neki!
2010. jún. 22. 13:42
 12/15 A kérdező kommentje:
13 évesen nyilván iszonyatosan sok élettapasztalattal rendelkezel, és releváns válaszokat tudsz adni az oldalon található kérdésekre. Köszönöm szépen...
2010. jún. 27. 15:54
 13/15 anonim ***** válasza:

:D:D:D

Vigyázzunk,mert ma már a 13 éveseknek is jogaik vannak.

Sőt élettapasztalataik is,és festik is magukat,meg piercinget is hordanak,meg dohányoznak,meg dugnak.

A mai 13 évesek már nem gyerekek sajnos,hanem gyerekagyú felelőtlen nemistudommik.

És az igaz mondjuk hogy a maiak idióták és erőszakosak.

manapság már kiment a "GYERMEKNEVELÉS" szó a köztudatból.

2010. júl. 13. 21:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem divat! Én kifejezetten utálom a mai fiatalokat az osztálytársaimat itt egy példa.: van egy osztálytársam aki 2 percre sem képes elhagyni a faceookot még órán sem! Tanítási órákon is 2 másodpercenként húzza ki a telefont a zsebéből és nézi, hogy mennyi értesítése van. Én meg nem vagyok ilyen nagy képű és ez idegesít, hogy ilyenek a fiatalok és ebből áll a szó kincsük: valóvilág, lájk, facebook.
2011. ápr. 23. 20:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Az öregeknek ez a mániájuk. Hogy mer valaki fiatal lenni,amikor ők már öregek? Ezek megkeseredett, lelkibeteg emberek, szánni való ostobák...
2012. jan. 22. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!