Miért divat szidni a fiatalokat?
Figyelt kérdés
A tipikus "bezzeg a mi időnkben", meg "ezek a mai fiatalok" típusú mondatokra gondolok. Tudom, hogy ez régen is divat volt...
Egyik nap átadtam a helyem egy idős néninek, és a mellette ülővel elkezdte szidni a fiatalokat. Még csak meg se köszönte... Nagyon rosszul esett...
2010. márc. 20. 11:51
11/15 anonim válasza:
mert ezek a mai fiatalok igenis erőszakosak,idióták,stb...egyébként 13 éves vagyok,de amikor ezt mondja egy felnőtt,én igazat adok neki!
12/15 A kérdező kommentje:
13 évesen nyilván iszonyatosan sok élettapasztalattal rendelkezel, és releváns válaszokat tudsz adni az oldalon található kérdésekre. Köszönöm szépen...
2010. jún. 27. 15:54
13/15 anonim válasza:
:D:D:D
Vigyázzunk,mert ma már a 13 éveseknek is jogaik vannak.
Sőt élettapasztalataik is,és festik is magukat,meg piercinget is hordanak,meg dohányoznak,meg dugnak.
A mai 13 évesek már nem gyerekek sajnos,hanem gyerekagyú felelőtlen nemistudommik.
És az igaz mondjuk hogy a maiak idióták és erőszakosak.
manapság már kiment a "GYERMEKNEVELÉS" szó a köztudatból.
14/15 anonim válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem divat! Én kifejezetten utálom a mai fiatalokat az osztálytársaimat itt egy példa.: van egy osztálytársam aki 2 percre sem képes elhagyni a faceookot még órán sem! Tanítási órákon is 2 másodpercenként húzza ki a telefont a zsebéből és nézi, hogy mennyi értesítése van. Én meg nem vagyok ilyen nagy képű és ez idegesít, hogy ilyenek a fiatalok és ebből áll a szó kincsük: valóvilág, lájk, facebook.
15/15 anonim válasza:
Az öregeknek ez a mániájuk. Hogy mer valaki fiatal lenni,amikor ők már öregek? Ezek megkeseredett, lelkibeteg emberek, szánni való ostobák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!