CBA-s pénztárosok! Miért féltitek annyira a váltópénzt, mintha a sajátotok lenne és többet vissza se kapnátok?
Nyilván nem mondok újdonságot azzal, hogy a pénztárosok 99%-a húzza a száját a nagy címletű pénzre. Ezt egy kisboltban még megértem, de mondjuk egy országos üzletláncnál nem tudom felfogni. A nagyobb boltokban, mint Tesco, Auchan, stb. nem találkoztam a jelenséggel még, de ha bármelyik CBA-ba bemegyek - akár legyen az egy nagyobb CBA Príma - mindig megy a pofavágás.
Természetesen nem arra az esetre gondolok, amikor a delikvens pénzváltási szándékkal vesz egy csomag rágót húsz-ezressel , hanem ahogy például most is jártam, hogy 3000 egynéhány forintért vásároltam és tíz-ezressel fizettem és konkrétan bele akart nyúlni a pénztárcámba a kasszás nőci, mert nem hitte el, hogy nincs apróm.
Van kiadva valami belső szabályzat, hogy foggal körömmel védeni kell a váltópénzt, vagy mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!