Pénztárosok! Ti szeretitek a munkátokat? Mi a véleményetek?
- ha pont 6 órára szól a műszakotok, hogy bírjátok szünet nelkul?
- mi volt az eddigi legviccesebb szituacio kozted es vásárló közt?
- mi az ami nagyon fölbosszant titeket a munkavégzès közben?
- hogy kezelitek a vásárlók bunkóságait?
- Utáltam. Egy újságosnál melóztam, napi 8 órát, vasárnap 10-et, hétköznap nem volt szünet, csak vasárnap. Fájt a lábam nagyon. Ha nem kiszolgálni kellett, akkor pakolni, az volt a legjobb része.
- Egy külföldi fickó keresett egyszer cicis nénis magazinokat. Az aranyos volt.
- A kollégák, az emberek, a papírszag, a cigányok, a 13 éves tipmixelni akaró kiskölykök.
- Úgy kezeltem, hogy míg ott voltam leszartam, álltam fapofával, mintha fogyatékos lennék, aztán kiléptem a πcsába.
Én csak azért csináltam, hogy tudjam miből fizetni a sulit. Kimerítő, pláne, hogy ha én zártam, akkor zárás után még 1-2 órát ott kellett maradnom felmosni, ami logikus is lenne, viszont megmondták, hogy nem csak átszaladunk a termen a felmosóval, hanem négyzetcentiméterenként felsúrolni a linóleumszigetelést.
És persze mindig én zártam. 8-9 órákat dolgoztam egy nap, de volt, hogy többet, 3 hétig szünet nélkül, mert egy kolléganő elment szabadságra, és az ő munkáját is én csináltam.
A legjobb az volt, amikor egy középkorú férfi bejött egy táskával, hogy "Ezt a konkurenciánál vettem"
A legkiakasztóbb, amikor egy vevő tombolt, hogy neki igenis a bolti árnál alacsonyabban üssem be, mert baj lesz, ha nem. Naná, hogy egyedül voltam az egész boltra
A végén már csak ignoráltam. De jó volt onnan szabadulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!