Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Pénztárosok! Ti szeretitek a...

Pénztárosok! Ti szeretitek a munkátokat? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

- ha pont 6 órára szól a műszakotok, hogy bírjátok szünet nelkul?

- mi volt az eddigi legviccesebb szituacio kozted es vásárló közt?

- mi az ami nagyon fölbosszant titeket a munkavégzès közben?

- hogy kezelitek a vásárlók bunkóságait?

2016. jan. 8. 03:14
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem nem fogsz olyat találni, aki ezt szereti. Ez egy kényszermunka azoknak, akik lusták voltak/nem akartak/nem volt lehetőségük tanulni. Ember nincs, aki szeret éhbérért napi 8 órában egy helyben ácsorogni.
2016. jan. 8. 06:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

- Utáltam. Egy újságosnál melóztam, napi 8 órát, vasárnap 10-et, hétköznap nem volt szünet, csak vasárnap. Fájt a lábam nagyon. Ha nem kiszolgálni kellett, akkor pakolni, az volt a legjobb része.

- Egy külföldi fickó keresett egyszer cicis nénis magazinokat. Az aranyos volt.

- A kollégák, az emberek, a papírszag, a cigányok, a 13 éves tipmixelni akaró kiskölykök.

- Úgy kezeltem, hogy míg ott voltam leszartam, álltam fapofával, mintha fogyatékos lennék, aztán kiléptem a πcsába.

2016. jan. 8. 08:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azért csináltam, hogy tudjam miből fizetni a sulit. Kimerítő, pláne, hogy ha én zártam, akkor zárás után még 1-2 órát ott kellett maradnom felmosni, ami logikus is lenne, viszont megmondták, hogy nem csak átszaladunk a termen a felmosóval, hanem négyzetcentiméterenként felsúrolni a linóleumszigetelést.

És persze mindig én zártam. 8-9 órákat dolgoztam egy nap, de volt, hogy többet, 3 hétig szünet nélkül, mert egy kolléganő elment szabadságra, és az ő munkáját is én csináltam.

A legjobb az volt, amikor egy középkorú férfi bejött egy táskával, hogy "Ezt a konkurenciánál vettem"

A legkiakasztóbb, amikor egy vevő tombolt, hogy neki igenis a bolti árnál alacsonyabban üssem be, mert baj lesz, ha nem. Naná, hogy egyedül voltam az egész boltra

A végén már csak ignoráltam. De jó volt onnan szabadulni.

2016. jan. 8. 10:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha hiszitek, ha nem, nekem van egy ismerősöm, aki szereti. A jobban fizető irodai melóját hagyta ott miatta, mert azt mondja elege lett az állandó rohanásból, stresszből és túlórából. Most jól érzi magát ott ahol van, egy kisebb ruhaboltban. Semmi felelősség, semmi túlóra, egész nap pletykálkodás, netezés, aztán mehet is haza. Szóval ilyen is van. :D
2016. ápr. 6. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!