Akkor is ugyanúgy elvégeznétek a munkátokat, hogyha a fizetéseteket mindenképpen megkapnátok?
Tehát például, ha soha nem járnátok a munkahelyetek közelében sem, akkor is utalnák a fizetést.
Azért kérdezem, mert állítólag az emberek 70 valahány százalékának a hobbija a munkája.
Ha be se kellene menned.
Azt csinálnál, amit akarsz.
Azért kérdezem, mert állítólag az emberek 70 valahány
százalékának a hobbija a munkája.
hat nekem tuti nem, ez? viccelsz?
ha azt csinalhatnam amit tanultam az mas, azt neha amugy is csinalom kedvtelesbol, de h 2 hejre nem mennek be az 100% vegre lenne eletem a munkan es alvason kivul :/
Érdekes a kérdés és értem is, hogy miért lett feltéve :).
Leginkább az állami intézményekben van az, hogy 100% megkapják a fizetésüket, sőt ilyen-olyan pótlékokat és jutalmakat, viszont azért kötél idegrendszere kell legyen az embernek ahhoz, hogy azt a környezetet és piszkálódás rengeteget 1000 oldalról bírja, még akkor is, ha kemény ismerettsége és lefizetett helye van. Ez a feszültésg főleg a 20-25 éve tartó erős munkanélküliség miatt is nőtt alaposan.
A magáncégekről beszélünk, akik a mai világban eléggé keményen küzdenek a hazai és nemzetközi piacokon, így az alkalmazottak is, hmm ... elég kevés van, akinek megengedik, hogy csak lazuljon, vagy max. rövid távra.
9:
Félreérted. Ez csak olyan elméleti kérdés, kb a mi lenne ha megnyernéd a lottó ötöst.
A kérdező gondolom arra kíváncsi, hogy valaki akkor is tisztességesen eljárna-e dolgozni és elvégezné a munkáját mert szereti csinálni, ha nem lenne negatív következménye, pl. kirúgják, nem kap fizetést, stb.
Persze, hogy ingyen nem dolgozna senki, mert a boltban nem lehet mosollyal fizetni és az áram sem ingyen jön a lakásba, és a semmiért nem is fizetne egy munkáltató sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!