Telefonálhatnak a pénztárosok munka közben a közértekben?
CBA-ban voltam és mikor sorra kerültem a pénztárnál csörgött a hölgy telefonja, amit fel is vett.
Valami Mónika hívta, akinek a férje nem ment el tegnap a gyerekért, ezért jól összevesztek. Legalábbis ez jött le abból, amit hallottam.
Körülbelül 5 percig beszéltek, fél kézzel lehúzhatta volna a cuccaim, de inkább a dohányárut rendezgette. Mögöttem levők már nagyon mocorogtak, én meg nem siettem, csak a többiek miatt voltam picit zavarban.
Szóval ezt lehet? Nem nagyon tapasztaltam még ilyet. Nem kellene szünetet tartania, ha fontos hívása van? Más is beállhatna helyette gondolom.
Komoly üzletekben a személyzetnél nem lehet ott a mobilja, az öltözőben kell hagyni kikapcsolva. Nagy bevásárlóközpontokban csak a cégen belüli telefon engedélyezett.
Csodálom, hogy nem kapott 1-2 csípősebb megjegyzést a pénztáros.
Tilos munkaidőben telefonálnia..Én ha így jártam volna,nem érdekelt volna hogy éppen telefonál hangosan szóvá tettem volna,hogy tegye le a telefont és végezze a dolgát!Biztos,hogy a vonal túlsó felén is hallották volna.Ha neki állt volna feljebb akkor mivel vagyok annyira kulturált hogy nem kapom ki a kezéből és nem én rakom le helyette(bár ha felhúzott volna akkor még ez is belefért volna) de ott helyben a főnökét hívattam volna,és írásos panaszt tettem volna...Ha valaki ilyen helyen dolgozik az intéz a dolgait munkaidőn kívül..
A sebész sem telefonál műtét közben..
diákként teszkó pénztáros voltam még tavaly,tilos volt még kikapcsolva is magamnál tartani a mobilt ...
de a mellettünk levő coopban még a coopos telefonról is állandóan trécselnek...
az mondjuk engem ne zavart volna, ha felveszi, és gyorsan azt mondja, hogy "bocsi, nem érek rá, visszahívlak". és amikor nincs dolga, akkor felőlem telefonáljon.
de ez, hogy 5 percig trécsel, miközben csomóan várnak rá, enyhén felháborító.
"A sebész sem telefonál műtét közben.."
Pedig de. Elég gyakori.
Anyám évekig dolgozott boltban és nem lehetett náluk a telefon, az öltözőben kellet hagyniuk.
Szólnod kellett volna a főnökének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!