Az amerikaiak szerintetek is munka mániásak?
Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 16:46
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem, a japánok hamarabb.
4/8 anonim válasza:
Pénzmániásak,ezt pedig csak sok munkával érhetik el.
5/8 anonim válasza:
Biztos van az amerikaiak közt is munkamániás,de szerintem nem ez a legjellemzőbb rájuk.
6/8 anonim válasza:
ne, ők otthon ülnek és várják, hogy legyen pénzük. szerintem...
7/8 anonim válasza:
A szegényeknek ott is halálra kell dolgozniuk magukat a minnél több semmiért.(remélem hogy értitek)
A középosztálybeliek azért hajtanak hogy az ami már megvan ne vesszen el, és ezért is sokat kell gürcölni.(néha többet mint a szegényeknek)
A gazdagok meg mégtöbb pénzt akarnak, mint mindenhol másutt a világo,n szóval ők sem ülhetnek a seggükön.
Igaz nekik már nem kell meghalni a munkájukban.
8/8 anonim válasza:
nem, csak ott különösen megfizetik a munkájukat, ez motiválja őket. amúgy jóval kevesebbet dolgoznak és később kell bejárniuk mint nekünk: 9-fél 10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!