Mi okból javítgatod ITT mások helyesírását? Mi motivál, hogy válasz helyett másokat javítgass?
"én azért javítom ki ha valaki nem helyesen ír, mert borzasztóan zavar, hogy alapvető helyesírással nem rendelkező emberek nyilvános fórumra irogatnak sokszor ostoba kérdéseket ahelyett, hogy a helyesírási kézikönyvet a kezükbe vegyék, ha már általános iskola első néhány osztályában erről lemaradtak.
irritál, ennyi. ezért."
Hát, ez nagyon jó!!!! Szóval irritál? És a Helyesírásiban nincs benne, hogy mondatot nagybetűvel kezdünk? Az érettségin ennyi hibáért jól meghúznak, hiába nem hagytad ki az általános iskola első néhány osztályát.
Én egyáltalán nem szoktam kijavítani embereket, pont azért, mert néha csak elgépelik amit írnak.
Azt meg kifejezetten sajnálom, aki egy vitából azzal a szöveggel száll ki, hogy, "Jó bunkó vagy, még helyesen írni sem tudsz, nem is vagy intelligens". Akik csak ezekkel tudnak visszavágni másoknak, azok igazán szánalmasak....
Szerintem aki tényleg értelmes, az ezt szóba sem hozza.
23.13
Jót nevettem rajtad, azzal kezded, hogy leírod, mit írt a másik rosszul, majd kijavítod, hogy nagy betűvel kell mondatot kezdeni, majd azzal folytatod, hogy te nem szoktál mást javítani :)
Ez aranyos volt, kicsit ellentmondásos, de nagyon édes :)
De nehogy támadásnak vedd, amit írtam :)
Kedves 23:13-as!
Éssel nem kezdünk mondatot. Hogy után nem használunk vesszőt. Névmások előtt viszont igen. ;)
"Éssel nem kezdünk mondatot" Akkor te miért kezdted és-el?:D
Amúgy azt kihagytad hogy 3nál több felkiáltójelet nem teszünk a mondat után:)
Olyan nincs, hogy 'és-el'.:)
Nem 'És'-sel kezdtem, hanem 'Éssel'-lel.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!