Miért szeretnek az emberek válasz helyett, beszólni a kérdezőknek, ez nekik örömérzetet hoz?
Nekem attól van herótom, mikor valaki feltesz egy kérdést, és ahelyett, hogy válaszolnának, megkérdezik tőle, hogy "hány éves vagy?". Szánalmas.
20/L
Nem tudnak a kérdésre válaszolni, holott érzik, hogy triviális a kérdés, de mégis muszáj odaírniuk valamit, mert közlési kényszerben szenvednek.
Azt is el tudom képzelni, hogy ilyenkor örülnek, döngetik a mellüket, hogy "most jól megmondtam neki, hahaha" Szerintem ez ilyen abberált dolog lehet, valamiféle fétis :)
Ha ekkor én lennék a kérdező, megkérdezném tőle:
- Észrevetted, hogy nem a kérdésre válaszoltál?
vagy ha felidegesített, akkor szimplán lepontoznám.
Ez a névtelenséggel is összefügg. Ha valaki ugyanazt a nicknevet használja mindenhol az interneten, az nem fog "beszólni", ha egyébként más fórumokon sem teszi. Ez az oldal jó és hasznos, de valódi kérdésekre valódi válaszok alig érkeznek. Ennek az is az oka talán, hogy viszonylag kevés adott témában jártas szakértő téved ide azok közül, akik egyáltalán regisztráltak, tehát hozzá tudnak szólni.
Enélkül pedig marad az, amit már írtak, sokaknak az okoz élvezetet, hogy névtelenül és így büntetlenül szóljanak hozzá egy-egy kérdéshez és élvezik a reakciókat. Nem foglalkoznak vele, hogy hány %-ra értékelik őket. A névtelenség az interneten nagy előny annak, aki egyébként nem vállalja a véleményét.
mert ez egy kérdezős oldal vazzeeee azért.
te meg amúgy pont a jó kérdéshez szóltál hozzá mert(róllad van szó.) csak rosszul:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!