Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért szeretnek az emberek...

Miért szeretnek az emberek válasz helyett, beszólni a kérdezőknek, ez nekik örömérzetet hoz?

Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 10:52
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Igen. Sok ember használja a mindennapi élet során felgyülemlett feszültség levezetésére az internetes fórumokat.
2010. máj. 8. 10:57
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
És az nem lehet,hogy ő válaszol,ahogy gondolja,és csak Te érzed beszólásnak,mert nem ezt vártad?
2010. máj. 8. 11:05
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
Mert a monitor nem húz állon!
2010. máj. 8. 11:06
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
Sok a h*lye kérdés is, sokról pedig lerí, hogy fake.
2010. máj. 8. 11:16
 5/10 anonim ***** válasza:
76%

Nekem attól van herótom, mikor valaki feltesz egy kérdést, és ahelyett, hogy válaszolnának, megkérdezik tőle, hogy "hány éves vagy?". Szánalmas.

20/L

2010. máj. 8. 11:22
 6/10 anonim ***** válasza:
68%
Egy ilyen válaszolótól megkérdeztem, hogy ha a kérdést sem érti, minek válaszol, főleg olyan stílusban, ami igazán durva, sértő, és a kérdéshez semmi köze. A válasza az volt, hogy ő ezt élvezi. Hát, én csak sajnálni tudom az ilyeneket. Olyan, mintha perverz örömet lelnének a másik sértegetésében, mikozben lejön, hogy olyan sötét agyilag, mint a nagy magyar éjszaka. Ja, és a monitor tényleg nem csapja le.
2010. máj. 8. 11:46
 7/10 anonim ***** válasza:
88%

Nem tudnak a kérdésre válaszolni, holott érzik, hogy triviális a kérdés, de mégis muszáj odaírniuk valamit, mert közlési kényszerben szenvednek.

Azt is el tudom képzelni, hogy ilyenkor örülnek, döngetik a mellüket, hogy "most jól megmondtam neki, hahaha" Szerintem ez ilyen abberált dolog lehet, valamiféle fétis :)

Ha ekkor én lennék a kérdező, megkérdezném tőle:

- Észrevetted, hogy nem a kérdésre válaszoltál?

vagy ha felidegesített, akkor szimplán lepontoznám.

2010. máj. 8. 12:04
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez a névtelenséggel is összefügg. Ha valaki ugyanazt a nicknevet használja mindenhol az interneten, az nem fog "beszólni", ha egyébként más fórumokon sem teszi. Ez az oldal jó és hasznos, de valódi kérdésekre valódi válaszok alig érkeznek. Ennek az is az oka talán, hogy viszonylag kevés adott témában jártas szakértő téved ide azok közül, akik egyáltalán regisztráltak, tehát hozzá tudnak szólni.

Enélkül pedig marad az, amit már írtak, sokaknak az okoz élvezetet, hogy névtelenül és így büntetlenül szóljanak hozzá egy-egy kérdéshez és élvezik a reakciókat. Nem foglalkoznak vele, hogy hány %-ra értékelik őket. A névtelenség az interneten nagy előny annak, aki egyébként nem vállalja a véleményét.

2010. máj. 8. 13:01
 9/10 anonim válasza:
Miért szeretnek az emberek itt ilyen hülye kérdéseket feltenni??
2010. máj. 15. 03:10
 10/10 A kérdező kommentje:

mert ez egy kérdezős oldal vazzeeee azért.

te meg amúgy pont a jó kérdéshez szóltál hozzá mert(róllad van szó.) csak rosszul:P

2010. máj. 15. 04:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!