Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért van az, hogy amikor...

Miért van az, hogy amikor feltesz valaki egy kérdést, akkor az esetek nagy részében a 6-8. válasz után elkezditek szídni egymást?

Figyelt kérdés
2011. nov. 15. 07:32
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
mert az emberek hülyék
2011. nov. 15. 07:37
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
A kérdések nagy része véleményekre irányul, és az bizony eléggé eltérő lehet különféle embereknél. Ilyenkor a setétebb népek elkezdik agresszívan megmagyarázni, hogy márpedig az ő véleményük az igaz.
2011. nov. 15. 07:46
 3/8 Antimod ***** válasza:
Sok a küldetéstudatos, aki megpróbál hittéríteni, és összekülönbözik a másik nézetet vallóval. Én is ilyen vagyok, de az esetek nagy részében megpróbálom türtőztetni magam. :)
2011. nov. 15. 08:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Talán azért, mert az emberek nem tanultak meg kommunikálni. Van egy alapszabály ugyanis a kommunikációban, amit itt csak nagyon kevesen tartanak meg: NE MINŐSÍTS!

Sajnos ma a többség minősít, sokszor anélkül, hogy egyáltalán lenne fogalma a dolgokról. Az még a jobbik eset, ha a másik hozzászólását minősíti, az esetek többségében azonban személyeskedésbe csap át a dolog, ami nem csak hogy bántó, de még indulatokat is szül - sokszor emberileg nézve jogosan. A megoldás a tolerancia lenne: elfogadni azt, hogy vannak másképp gondolkozók, és megpróbálni velük szemben úgy érvelni, hogy az inkább gondolkodtató legyen.

Üdv. Péter

2011. nov. 15. 08:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Sokan az életben nyuszik, itt meg kiélhetik magukat, hogy szidják a másikat. Voltam én már rögtön rib@nc, k.urva, eltartott, és még sorolhatnám :D De már legyintek ilyenekre, kitörölöm a kérdést, aztán hadd dühöngjön.
2011. nov. 15. 09:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Mert mindenki okos a kérdésekbe, amúgy én is törlöm a kérdéseket, egyszer megválaszolom oszt szevasz.

Na pl. a cigós kérdések azok kifejezetten irritálnak azokhoz ma már inkább nem szólok semmit meg a politikához.

2011. nov. 15. 09:53
 7/8 anonim ***** válasza:

1. Valóban baj van a stílussal

2. Valóban sokszor személyeskednek

De !!!

Azért vegyük azokat a válaszokat is, amiket a teljes hozzáértés hiányában írnak meg (különösen az egészség rovatban ) és fel sem fogják, hogy akár emberek életével is játszhatnak. Ilyenkor ezeket mindenképpen ki kell javítani és bizony ezen nagyon sokan megsértődnek és ezt meglehetősen alpári illetve bántó stílusban teszik.

Egy-egy adott kérdésre elmondhatod a véleményedet de azért vannak olyan topikok, ahol csak pontos válaszokat szabadna leírni vagy ha nem vagy biztos a helyes válaszban akkor egyáltalán nem hozzászólni a kérdéshez (én ilyenkor ezt szoktam tenni). Tisztában vagyok azzal, hogy a válaszadók többsége itt nem szakember viszont rémisztő, hogy mégis milyen butaságokat válaszolnak anélkül, hogy felmérnék, milyen következményei lehetnek.

2011. nov. 16. 13:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Mert sok az életképtelen húgyagyú troll, és ez minden szórakozás a hitvány kis életükben hogy neten arc nélkül hőbörögve fröcsöghetik a baromságaikat.

Jobb időben az ilyet páros lábbal rúgták le a Taigetoszról...

2013. júl. 19. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!