Miért van az, hogy amikor feltesz valaki egy kérdést, akkor az esetek nagy részében a 6-8. válasz után elkezditek szídni egymást?
Szia!
Talán azért, mert az emberek nem tanultak meg kommunikálni. Van egy alapszabály ugyanis a kommunikációban, amit itt csak nagyon kevesen tartanak meg: NE MINŐSÍTS!
Sajnos ma a többség minősít, sokszor anélkül, hogy egyáltalán lenne fogalma a dolgokról. Az még a jobbik eset, ha a másik hozzászólását minősíti, az esetek többségében azonban személyeskedésbe csap át a dolog, ami nem csak hogy bántó, de még indulatokat is szül - sokszor emberileg nézve jogosan. A megoldás a tolerancia lenne: elfogadni azt, hogy vannak másképp gondolkozók, és megpróbálni velük szemben úgy érvelni, hogy az inkább gondolkodtató legyen.
Üdv. Péter
Mert mindenki okos a kérdésekbe, amúgy én is törlöm a kérdéseket, egyszer megválaszolom oszt szevasz.
Na pl. a cigós kérdések azok kifejezetten irritálnak azokhoz ma már inkább nem szólok semmit meg a politikához.
1. Valóban baj van a stílussal
2. Valóban sokszor személyeskednek
De !!!
Azért vegyük azokat a válaszokat is, amiket a teljes hozzáértés hiányában írnak meg (különösen az egészség rovatban ) és fel sem fogják, hogy akár emberek életével is játszhatnak. Ilyenkor ezeket mindenképpen ki kell javítani és bizony ezen nagyon sokan megsértődnek és ezt meglehetősen alpári illetve bántó stílusban teszik.
Egy-egy adott kérdésre elmondhatod a véleményedet de azért vannak olyan topikok, ahol csak pontos válaszokat szabadna leírni vagy ha nem vagy biztos a helyes válaszban akkor egyáltalán nem hozzászólni a kérdéshez (én ilyenkor ezt szoktam tenni). Tisztában vagyok azzal, hogy a válaszadók többsége itt nem szakember viszont rémisztő, hogy mégis milyen butaságokat válaszolnak anélkül, hogy felmérnék, milyen következményei lehetnek.
Mert sok az életképtelen húgyagyú troll, és ez minden szórakozás a hitvány kis életükben hogy neten arc nélkül hőbörögve fröcsöghetik a baromságaikat.
Jobb időben az ilyet páros lábbal rúgták le a Taigetoszról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!