A Tanárnak vagy nekem volt igaza?
A következő eset,tegnap történt:
Osztályfőnöki óra volt,és félévi bizonyítvány osztás.A tanárnő mondta,hogy mondjunk a rajztanárról véleményeket,mert valami nem klappol a rajz jegyekkel.
Második véleményezőként én szólaltam meg.A párbeszéd a következő:
-Az egyik rajz órán a tanárnő(rajz) odajött hozzám és elnézést a kifejezését de elég bunkón viselkedett velem.Elkezdte...
Komoly hangnemű:-Jó most akkor kezdje újra a mondanivalóját.Nem lehet egy tanárra mondani ilyet,egy felnőtt ember...
-Akkor nem szeretnék véleményt nyílvánítani már.
-De mondja végig,vagy behivatom a szüleit.
Jó,ezután elmondtam úgy,mint egy ügyvéd az egészet.
Aztán ma kémia óra volt(kémiát is az of. tanítja)és alacsony hangnemmel,mosoly nélkül,komoly hangnemmel válaszoltam a tanárnő kérdéseire(Egyébként nagyon vidám ember vagyok,szinte meg se tudok szólalni mosolygás nélkül)Aztán kérdezte a tnő,hogy most megvagyok-e sértődve,és azt is mondta hogy neki volt igaza,de a kérdésére nem válaszoltam.Nos?
Bevallom lusta voltam végigolvasni az összes választ de...
Szerintem neked teljesen igazad volt.. szerintem elég szánalmas dolog ha egy tanár ilyenen felkapja a vizet... nekem anno mondta mindig az ofőm alsóban hogy akinek nem inge, nem veszi magára.. és ezt megtanultam.. ezek szerint van olyan tanár aki nem tudja..
félreértés ne essék, nem az összes tanárt szídtam le... van 3-4 tanár akivel jóban vagyok, és emberként is becsülöm őket... mert megérdemlik. ok nélkül egyik tanárral szemben sem lenne ellenséges senki.. (kivéve a kivételt, tudjuk kikről beszélek..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!