HA utazok a repülőn és az elöttem lévő utas hátradönti az ülését majd én megkérem udvariasan hogy döntse visza (mert ugy is alig lehet elférni). Kinek van igaza?
Természetesen neked van igazad. En egyszer buszon jàrtam ugy, hogy az elõttem ülõ hàtranyùlt és elhùzta az én mellettem levõ függönyt anélkül, hogy megkérdezett volna.
Fogtam és visszahùztam, viszont volt egy pasi aki a màsik sorból ràm orditott szabàlyosan, hogy a Nap besüt. Zavaromban visszahùztam a függönyt és ez reggel volt, tehàt nem is volt erõs a napfény.Mivel külföldön történt igy màr nem mertem tovàbb a jogaimmal élni. Végig nem làttam semmit az ùtból.
Oké, most nézzük a másik oldalt! Kifizet az utas egy csomó pénzt, hogy repülővel kényelmesen, gyorsan odaérjen, ahova akar. Az ülést hátra lehet dönteni, azaz semmi sem tiltja. Akkor meg miért is ne dönthetné hátra, ha az neki kényelmesebb? Vagy mindenki úgy ült végig az úton, mint aki karót nyelt?
Miért nem döntötted te is hátra az ülésedet, kedves kérdező?
Felesleges rugdalni, bunkóság és viszonzásként kijöhetsz belőle rosszul is, például véletlenül leönt valami piával.
Egyébként a repülőkön van akkora hely, hogy ne zavarjon, ha az előtted levő hátradönti az ültést, én már több típussal is utaztam, és sohasem volt gond.
Azt az ülést nem tilos hátradönteni.
A legtöbbször én is megteszem, mint ahogy a legtöbb utas is.
Ezért beszólni elég nagy tapasztalatlanságra, vagy lehet, h bunkóságra utal.
Ez nem egy volánbusz Karakószörcsög és Taktaharkány között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!