Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » HA utazok a repülőn és az...

HA utazok a repülőn és az elöttem lévő utas hátradönti az ülését majd én megkérem udvariasan hogy döntse visza (mert ugy is alig lehet elférni). Kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Erre ő tejesen felkapja a vizet hogy azért van az a gomb rajta hogy hátra lehesen dönteni és kész . Igy ügyet se vetve rá tovább is ugy hagyta. Szerintetek itt kinek volt igaza egyáltalán illő vagy hátraszokták dönteni igy is?
2011. aug. 3. 14:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"egész úton nem tudja lenyitni azt a kis lapot, tehát sem enni, sem laptopot odatenni nem tud"

Asztalnak hívják azt a kis lapot, és nem a támlához, hanem az üléskerethez van rögzítve. Kiválóan lenyitható hátradöntött pozíciónál is.

Bátran próbáld csak ki!

2011. aug. 3. 20:56
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerinted nem tapasztalatból mondom, te? Ja, vagy te a fapados gépekről beszélsz? Ne a vitát akard mindenáron "megnyerni", inkább legyél úriember utazás közben (is), ha nem esik nehezedre. És azt a szerencsétlen asztallapot nem lehet lehajtani, ha te hátradöntöd a lábamra az ülést, UGYANIS PONT A LÁBAMTÓL NINCS HELYE...
2011. aug. 3. 21:04
 13/18 anonim ***** válasza:
Mindegy, te tipikusan olyan ember vagy, aki "márpedigénakkoris" alapon tahó módon viselkedik, ezért mindegy is, mit gondolsz te, vagy mit gondolok én.
2011. aug. 3. 21:06
 14/18 anonim ***** válasza:

"Mindegy, te tipikusan olyan ember vagy, aki "márpedigénakkoris" alapon tahó módon viselkedik, ezért mindegy is, mit gondolsz te, vagy mit gondolok én."

Nem, én az az ember vagyok, aki vezeti a gépedet, amin te utazol.

De tudod mit, lesz.rom, mit veszekedtek ott hátul.

Leírtam, a véleményemet, sőt, tegnap ki is próbáltuk játékból. Ha neked ez nem megy, járjál hajóval, vagy vonattal.

2011. aug. 4. 06:42
 15/18 anonim ***** válasza:
88%

A dolog ott kezdődik, hogy másnak is igaza lehet...

Az ülést hátradönteni mindenkinek joga van. Nem szokás a hátsót megkérdezni, legtöbbször idegennyelvűek az utastársak. Étkezéskor vagy légörvénykor mindig bemondják, hogy tessék egyenesbe állítani a széket - akkor lehet inteni a légikisasszonynak, hogy izé... itt probléma van - jön és szól ő.

2011. aug. 5. 15:25
 16/18 anonim ***** válasza:
Még a bemutatkozó pár perces kisfilmen is mutatják, hogy hogyan csatold be az övedet, hol kapcsold be az olvasólámpádat és miként dőlj hátra székestől.
2011. aug. 5. 19:08
 17/18 anonim ***** válasza:

Ez a TIPIKUS torkonsz*rjuk a másikat hozzáállás. Made in Hungary.

Autóval ugyanez: Mindenki takarodjon az útból itt jövök ÉÉÉN!

Gyökér bunkó tirpák állat.

2011. aug. 8. 20:33
 18/18 anonim válasza:
neked de ha ilyen bunkó fogtam volna valami mp3-mat és a lábammal rugdostam volna a székét mintha csak a zenére csinálnám és ha megkért volna h fejezem abba megmondtam volna h akkor ha ő meg vissza állítja a széket hidd el hogy 3 órás úton megunja :D
2011. aug. 20. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!