HA utazok a repülőn és az elöttem lévő utas hátradönti az ülését majd én megkérem udvariasan hogy döntse visza (mert ugy is alig lehet elférni). Kinek van igaza?
"egész úton nem tudja lenyitni azt a kis lapot, tehát sem enni, sem laptopot odatenni nem tud"
Asztalnak hívják azt a kis lapot, és nem a támlához, hanem az üléskerethez van rögzítve. Kiválóan lenyitható hátradöntött pozíciónál is.
Bátran próbáld csak ki!
"Mindegy, te tipikusan olyan ember vagy, aki "márpedigénakkoris" alapon tahó módon viselkedik, ezért mindegy is, mit gondolsz te, vagy mit gondolok én."
Nem, én az az ember vagyok, aki vezeti a gépedet, amin te utazol.
De tudod mit, lesz.rom, mit veszekedtek ott hátul.
Leírtam, a véleményemet, sőt, tegnap ki is próbáltuk játékból. Ha neked ez nem megy, járjál hajóval, vagy vonattal.
A dolog ott kezdődik, hogy másnak is igaza lehet...
Az ülést hátradönteni mindenkinek joga van. Nem szokás a hátsót megkérdezni, legtöbbször idegennyelvűek az utastársak. Étkezéskor vagy légörvénykor mindig bemondják, hogy tessék egyenesbe állítani a széket - akkor lehet inteni a légikisasszonynak, hogy izé... itt probléma van - jön és szól ő.
Ez a TIPIKUS torkonsz*rjuk a másikat hozzáállás. Made in Hungary.
Autóval ugyanez: Mindenki takarodjon az útból itt jövök ÉÉÉN!
Gyökér bunkó tirpák állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!