Szerintetek van abban valami kivetnivaló, ha egy fiú meg egy lány egy albérletben lakik?
Idén szeptembertől kezdem az egyetemet, de nem a szülővárosomban, hanem jóval messzebb. Találtam egy nagyon jó albérletet, néhány percre van az egyetemtől, szóval még bérletre sincs szükségem. Valamennyire ismerem a lakótársamat is, tudom, hogy nem cigizik, nem egy vadállat és rendet tart maga körül. Maga a lakás sincs lerobbanva, nem túl csicsás, de mégis ízléses és tiszta. Jó helyen van, nem a központban, de nem is a világ végén, de mint említettem, nagyon közel az egyetemhez. Az ára is megfelelő.
Egyetlen "hátrány", hogy fiú lesz a lakótársam. Emiatt anyum kiverte a díszhisztit itthon, hogy azonnal mondjam vissza, milyen ez már? Szerintem semmi kivetnivaló nincs az egészben, de anyum az fújja, ha már ő fizeti az albérletet, legyen már beleszólása.
Nektek mi a véleményetek?
Amennyiben neked megfelel a társ,ne érdekeljen senki
véleménye!
Miért lenne?
Attól még, hogy egy bérleményben laktok, van szépen külön kis szobátok és pont. Aztán a srácnak meg talán barátnője, neked meg pasid szóval nem kell kombinálgatni..
Az előzőt a harmadiknak írtam, bocsi. :)
Négyes, én is így gondolom, két külön szoba van. Jelenleg egyikünknek sincs párkapcsolata, de ez nem jelent semmit.
Állandó konfliktusforrás. Eltérő szokások, és nem a barátod, hogy szívesebben alkalmazkodj. Párok rossz szemmel fogják nézni, féltékenykedések. Időnként fiútanyává változik, amikor te tanulnál pl.
Nem véletlenül szokás lányoknak, és fiúknak külön összeverődni albérletekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!