Gimiben szólnak ezért?
Szerinte se fog senkit sem érdekelni. De úgy tudom ilyesmiért nem is szólhatnak, személyi szabadságjog korlátozása lenne.
Én 7 éve ballagtam (belegondolva milyen öreg vagyok) és náluk is volt akinek sok pc-je, fülbevalója volt és senkit sem érdekelt.
Én sima gimibe jártam, volt 1-2 idős tanár aki szólt ezekért, de sose volt belőle semmi. Nekem szemöldökpiercingem van, de volt lány septummal, másik nyelv pc-vel, késöbb jöttek a tetkók is. 14-20 éves diákokról van szó, a legtöbb tanárt nem érdekli, hisz megszokták, pont ahogy a sminket, utcalányos ruhákat vagy éppen ha valaki valami szubkultúrához tartozik (volt lány másik osztályban bakancsban, taréjjal, piercinggel, de jó tanuó, normális csaj volt, nem baztatták a tanárok).
Amiért viszont szoktak az a folyósón való túlzott nyalás-falás, de vannak akik ezt is pénra veszik, pl. matektanárom gyakran mondta hogy nem szereti, mert ilyenkor hiányzik neki a párja :). A gimi lazább, mint az ált. suli, de ismerek "elit" sulisokat, hasonló a helyzet ott is(habár náluk még raszta tanár is volt)
Én református suliba járok, de itt se szólnak, bár minden felekeztű van itt és az egész református cím csak azért van, mert az egyház tulajdona az iskolánk és káthetente van egy ökuménikus istentisztelet. Persze tanárfüggő, de akármilyen színűre fested a hajad, körmöd általánam 1 tanár se szól. Padtársnőmnek is 2 fülbevaló van az egyik fülében, de nem szólt senki se ezért neki(igaz, hogy jó tanuló és figyel órákon).
16\L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!