Nagyon antiszoc vagyok?
Általában csak szomorúan akarok ülni valami eldugott kis helyen, és zavar amikor be akarnak vonni a beszélgetésbe. Olyankor nem figyelek, néha benyögök egy "aha"-t, meg, ha ők is mosolyognak én is, de legszívesebben elmenekülnék onnan. Mi van velem?
12/L
Depressziós vagy?
Én is mindig antiszoc voltam, de én csak simán szeretem a magányt, nem akarok "szomorúan" ülni valami eldugott kis helyen.
Én 30-on túl érzem ugyanezt. A dolog sírás része már rég megkopott, de ezt leszámítva stimmel a leírás. Nagyon gáz a helyzet, ráadásul minden egyes eltelt nappal egyre nehezebb változtatni a dolgon. Próbálok, próbáltam sokáig, aztán belefásultam, és csak pár éve próbálkozom újra változtatni ezen a dolgon.
Sajnos ahogy telik az idő, úgy apad a változtatásra alkalmas lehetőségek, és az ez irányú ambíció is. Kicsit talán hasonlít ez az érzés a kapuzárási pánikra - még ilyen idősen is csak nagyon nehezen vagyok képes ismeretleneket megszólítani, 3 mondatnál (a feltétlen szükségesnél) többet beszélni vadidegenekkel. Amint rám terelődik a szó, szó szerint menekülök abból a közegből.
Viszont az évek alatt profi szintre fejlesztettem az idegenek lekoppintásának művészetét... Sovány vigasz.
Hidd el, te nem akarsz ilyen lenni. Én már egyre határozottabban kezdem látni, hogy mi lesz, lehet a történet vége. Te még nem. És hidd el, addig jó neked.
(egy névtelen senki)
Egy kérdés... Átlag mennyit facebookoztok?
(Utána kifejtem, miért kérdezem:)
Hát nem hiszem, hogy depis vagyok, semmi okom nincs rá. A mamámmal, a papámmal, a tesómmal, a bátyámmal, 1 kutyával 9 és macskával élek. Elvileg tök jó életem van. :(
1-2 naponta fellépek, hátha írtak, meg tartom a rekordot az egyik játékban, de amúgy semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!