én még sosem voltam...és nem is tudom megérteni, hogy pl van 2 osztálytársam akik csak egymással beszélnek és azt sem gyakran. Egész nap a padban ülnek és senki normálissal szóba nem állnak...milyen ez már? akik ilyenek azok nem akarnak változtatni rajta? nem akarnak népszerűek lenni?
Én sosem akartam népszerű lenni, de ez nem jelentette azt, hogy nem beszéltem az emberekkel. Tehát e kettő nem feltétlenül függ egymástól.
Az ilyen embereket én sem tudom megérteni.
Nálunk volt egy lány a gimibe aki 4 év alatt kb 10-20 szót szólt az emberekhez. Ez nem túlzás, valóban ilyen keveset. Nem beszélt senkivel, nem ment oda senkihez, csak ült a padba és bámult maga elé a szünetekbe,osztálykirándulásokra sem jött el.
Nem értettük miért, és most sem értjük.
2011. júl. 10. 19:38
2/18 valaki a tömegből válasza:
Énis utálok szórakozni és a nagy tömegeket sem birom, nem tudom mért de dühös leszek ha emberekkel vagyok körülvéve. De aztét anyira nem vagyok anti szociális hogy az osztálytársaimmal sem beszéljek. De a népszerűség sem vonz, szerintem egyltalán nem pozítív ha beszélnek az emberről mndenféle baromságot, sokkal jobb lenne ha nem ismerne senki. Szerintem egész jó egyedül.
2011. júl. 10. 19:38
3/18 anonim válasza:
örülj neki, hogy te még nem voltál kiközösítve... majd ha mindenki csúfolni, utálni fog, és nem állnak veled szóba, akkor átérzed, hogy nekik milyen, mivel gondolom nem véletlenül és ok nélkül nem beszélnek a többi osztálytársaddal...
2011. júl. 10. 19:40
4/18 anonim válasza:
De akarnak,ők azok akik nyavalyognak gyk-n hogy mennyire kitaszítottak,viszont kisebbségi komplexusuk van,és arra várnak h mások lépjenek feléjük,azt hiszik h őket mindenki lenézi ,megveti...tehát ilyen belső problémáik vannak,zéró önbizalom,stb....jó részük 17-18 éves korában rájön hogy amit csinált az sz@r,és megpróbálnak beilleszkedni,általában sikerrel...viszont aki még ekkor sem próbál az menthetetlen
5/18 anonim válasza:
Mert azt várják, hogy mások kezdeményezzék az ismerkedést.
6/18 anonim válasza:
Ott van pl. a "mi van ha hülyeséget mondok és kinevetnek" komplexus, aminek az eredménye az, hogy egyáltalán nem társalognak
2011. júl. 10. 19:42
7/18 anonim válasza:
Ez nem választás kérdése. Legalábbis én nem azért vagyok ilyen, mert hű de különleges meg mit tudom én, hanem mert így alakult. A tömeg nem fogad el olyannak amilyen vagyok (nem bulizok, nem nézek valóvilágot meg ilyeneket, nem dugásra kellenek a lányok, nem rózsaszín a hajam stb) így értelem szerűen nem tudok sok emberrel elbeszélgetni.
2011. júl. 10. 19:43
8/18 anonim válasza:
Ez nem választás kérdése. Legalábbis én nem azért vagyok ilyen, mert hű de különleges meg mit tudom én, hanem mert így alakult. A tömeg nem fogad el olyannak amilyen vagyok (nem bulizok, nem nézek valóvilágot meg ilyeneket, nem dugásra kellenek a lányok, nem rózsaszín a hajam stb) így értelem szerűen nem tudok sok emberrel elbeszélg
2011. júl. 10. 19:43
9/18 anonim válasza:
19:43-vagyok
Még annyit fűznék hozzá, hogy nem vagyok se ronda se stréber se semmi ilyen, csak én jól elvagyok a gondolataimmal. Nem nézem le a többieket, ők néznek le engem csak azért mert nem vagyok ilyen nagyhangú társaságközepe típus. Pokol volt a sulis életem mert állandóan sértegettek meg belém kötöttek, holott nyugodtan ültem a padban, nem bántottam senkit, ha kérdeztek válaszoltam. Miért nem lehet elfogadni a másikat olyannak, amilyen?
2011. júl. 10. 19:45
10/18 A kérdező kommentje:
19:40 első perctől ilyenek voltak...mi nem bántottuk meg őket szal semmi okuk
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!