Milyen "antiszoc"-nak lenni?
19:40
Ha nem tévedek te az emo nevü baromságra gondolsz, az anti szociális és az emó egyáltalán nem ugyan az tudod? de mondjuk tévedtem, és nem az emóra gondoltál. Azt mondtad hogy félen ismerkedni illetve másoktol várják a kezdeménylezést. Hát mondjuk én nem várom senkitől hogy próbáljon megismerni, egyszerűen csak sz*rul érzem magam emberek között, dühös leszek-ingerlékeny (én sem tudom miért) olyankor legszivesebben kitépném valki gégéét vagy megnyúznám elevenen.
ja igen, oké. Azt a típusú szociális diszfunkciót talán a gyerekkori csalódások és sérelmek okozhatják. Nagyon fiatalon. Vagy agybaj is lehet, ami veleszületett.
Szóval akkor ti a sátánistákra és a death metalra gondoltok. :D
Hidd el nem kellemes félni az emberektől, és úgy végig menni az utcán, hogy ha meghallasz egy kacajt akkor azt gondolod, hogy rajtad nevetnek. ha túl okosat mondasz az a baj, ha nem akkor az, igazából mindegy mit mondasz, már elkönyveltek egy visszahúzódó komámasszony katonájának.
Ebből irtó nehéz kitörni, lehet, már nem próbálkozik az új iskolában sem, mert fél a visszautasítástól. Kezdj el te velük beszélgetni, és utána alkoss véleményt róluk.
Én is utálom a tömeget, nyilvánosságot meg a népszerűséget. Persze vannak barátaim akikkel vagy kocsmázni járok, esetleg hétvégente valami koncert esetleg disco.
Szeretek egyedül is lenni, elgondolkozni a jövőmről meg ilyenek.
Mondjuk amikor bemegyek a discóba és a lenyalt hajú, óriás szemüveges kinyalt f@szhuszárokat látok akkor rendesen kiakadok. Ilyenkor inkább csajozok vagy valami, de ha valamelyik beszól vagy kezdeget (mert elég kirivó a külsőm, tetoválások/feliratos fekete pólók/5mm taraj) akkor azért adok a szájára.
De nekem is volt olyan osztálytársnőm akivel 3 év alatt talán 2x beszéltem. Nem itélem el, mert ő ilyen.
Mondjuk én azt nem értem miért akar valaki népszerű lenni.
ez nem antiszociális a hivatalos értelemben, de az "antiszoc"nak megfelel.
mivel "antiszoc" vagyok, tudok válaszolni.
én például pont azt "nem értem, hogy milyen már" állandóan villogni meg erőlködni.
egyszerűen nem tartok igényt az emberek társaságára, mert 99,9%ukat rossznak tartom, ezt most nem részletezem.
sőt, igazán sajnálni tudom csak azokat, akik beleélik magukat ebbe a népszerűségi kényszerhelyzetbe, mert tudom hogy legtöbbjük valójában nem is olyan.
07-10 19:38
ez nagyon közel áll hozzám is, örülök hogy vannak még ilyen emberek
07-10 19:40
nem kell ez ahhoz, hogy ne vágyjon népszerűségre
ez hülyeség, lepontoztam
ez is
07-10 19:48
abszolút hülyeség, lepontoztam
az emonak semmi köze ahhoz, hogy valaki mennyire nyitott
07-10 23:41
az skizofrénia, vagy paranoia, amiről te beszélsz, viszont egyetértek azzal, hogy akármilyen vagy, a hülyék úgyis beléd kötnek
07-11 00:22
ilyen punk beütéssel nem érdemes diszkóba menni, már az is csoda ha beengedtek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!