Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen "antiszoc"-nak lenni?

Milyen "antiszoc"-nak lenni?

Figyelt kérdés
én még sosem voltam...és nem is tudom megérteni, hogy pl van 2 osztálytársam akik csak egymással beszélnek és azt sem gyakran. Egész nap a padban ülnek és senki normálissal szóba nem állnak...milyen ez már? akik ilyenek azok nem akarnak változtatni rajta? nem akarnak népszerűek lenni?
2011. júl. 10. 19:33
1 2
 11/18 valaki a tömegből ***** válasza:
36%

19:40

Ha nem tévedek te az emo nevü baromságra gondolsz, az anti szociális és az emó egyáltalán nem ugyan az tudod? de mondjuk tévedtem, és nem az emóra gondoltál. Azt mondtad hogy félen ismerkedni illetve másoktol várják a kezdeménylezést. Hát mondjuk én nem várom senkitől hogy próbáljon megismerni, egyszerűen csak sz*rul érzem magam emberek között, dühös leszek-ingerlékeny (én sem tudom miért) olyankor legszivesebben kitépném valki gégéét vagy megnyúznám elevenen.

2011. júl. 10. 19:48
 12/18 anonim válasza:
Nem jó dolog, az biztos. Nekem volt egy nagyon durva időszakom, amikor eléggé kerültem az embereket. Nem az a kamaszdolog, amit valaki említett, egyszerűen csak annyi, hogy mindig visszahúzódóbb voltam, és nem igazán értettem az emberi kapcsolatokhoz. Igaz, túl voltam pár kiközösítésen, még több szarkeverésen is, és jobbnak láttam, ha inkább kerülöm a többi emberrel való érintkezést, pusztán önvédelemből. Egész jó tervnek tűnt, csak sajnos annyira elfajult, hogy az utcán is feszélyezve éreztem magam a többi ember jelenléte miatt. Szóval egyáltalán nem jó dolog, de mindenkinek megvan a saját mumusa - egyeseknek a többi ember.
2011. júl. 10. 19:56
 13/18 anonim ***** válasza:

ja igen, oké. Azt a típusú szociális diszfunkciót talán a gyerekkori csalódások és sérelmek okozhatják. Nagyon fiatalon. Vagy agybaj is lehet, ami veleszületett.

Szóval akkor ti a sátánistákra és a death metalra gondoltok. :D

2011. júl. 10. 20:21
 14/18 anonim ***** válasza:

[link]

Itt megtudod.

2011. júl. 10. 20:50
 15/18 anonim ***** válasza:

Hidd el nem kellemes félni az emberektől, és úgy végig menni az utcán, hogy ha meghallasz egy kacajt akkor azt gondolod, hogy rajtad nevetnek. ha túl okosat mondasz az a baj, ha nem akkor az, igazából mindegy mit mondasz, már elkönyveltek egy visszahúzódó komámasszony katonájának.

Ebből irtó nehéz kitörni, lehet, már nem próbálkozik az új iskolában sem, mert fél a visszautasítástól. Kezdj el te velük beszélgetni, és utána alkoss véleményt róluk.

2011. júl. 10. 23:41
 16/18 anonim ***** válasza:

Én is utálom a tömeget, nyilvánosságot meg a népszerűséget. Persze vannak barátaim akikkel vagy kocsmázni járok, esetleg hétvégente valami koncert esetleg disco.

Szeretek egyedül is lenni, elgondolkozni a jövőmről meg ilyenek.

Mondjuk amikor bemegyek a discóba és a lenyalt hajú, óriás szemüveges kinyalt f@szhuszárokat látok akkor rendesen kiakadok. Ilyenkor inkább csajozok vagy valami, de ha valamelyik beszól vagy kezdeget (mert elég kirivó a külsőm, tetoválások/feliratos fekete pólók/5mm taraj) akkor azért adok a szájára.

De nekem is volt olyan osztálytársnőm akivel 3 év alatt talán 2x beszéltem. Nem itélem el, mert ő ilyen.

Mondjuk én azt nem értem miért akar valaki népszerű lenni.

2011. júl. 11. 00:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Van egy osztálytársam aki nagyon ritkán szólal meg, van egy barátnője vele szokott beszélni szinte csak. A többiek nem értik meg kinevetik őt, és talán el sem hinnék hogy én is ilyen voltam. Mikor hatosztályosba kerültem utáltam az osztálytársaim, és megfogadtam hogy sosem leszek olyan mint ők, ezért nem is kommunikálok velük, mivelnem akarom átvenni a hülyeségeiket. (Bár amúgysem voltam beszédes típus.) Szerintem ez a fő sokaknál. Aztán rájöttem, hogy vannak normális emberek is, legalábbis mindenkiben van valami jó, és arra is rájöttem hogy anélkül is megtudom tartani a nézeteimet, hogy nem beszélek senkivel. Viszont a nagyobb társaságokat gyűlölöm - egyszer barátommal elmentünk egy térre éjszaka, ahol sok fiatal (100-150 embert kell elképzelni, elég nagy helyen) ivott, és mikor már két órája ott voltunk idegrohamom volt... Nem ismertem senkit, csak a barátomat, ő meg állandóan a haverjaihoz mászkált, én meg úgy gondoltam hgoy nem fogom követni mint egy kiskutya mivel én nem beszélek senkivel ő meg nem foglalkozik velem... Annyira ideges voltam a sok embertől, és azt éreztem hogy gyűlölöm őket. Nem tudom megmagyarázni hogy miért, szerintem ez csak egy állapot, és hiába beszélek többet mint anno, és hiába szeretnék néha ilyen társaságokkal is beszélgetni, valami nem engedi ezt bennem... Nem félelemről van szó, hanem gyűlöletről nálam.
2011. júl. 11. 06:28
 18/18 anonim ***** válasza:

ez nem antiszociális a hivatalos értelemben, de az "antiszoc"nak megfelel.

mivel "antiszoc" vagyok, tudok válaszolni.

én például pont azt "nem értem, hogy milyen már" állandóan villogni meg erőlködni.

egyszerűen nem tartok igényt az emberek társaságára, mert 99,9%ukat rossznak tartom, ezt most nem részletezem.

sőt, igazán sajnálni tudom csak azokat, akik beleélik magukat ebbe a népszerűségi kényszerhelyzetbe, mert tudom hogy legtöbbjük valójában nem is olyan.

07-10 19:38

ez nagyon közel áll hozzám is, örülök hogy vannak még ilyen emberek

07-10 19:40

nem kell ez ahhoz, hogy ne vágyjon népszerűségre

ez hülyeség, lepontoztam

ez is

07-10 19:48

abszolút hülyeség, lepontoztam

az emonak semmi köze ahhoz, hogy valaki mennyire nyitott

07-10 23:41

az skizofrénia, vagy paranoia, amiről te beszélsz, viszont egyetértek azzal, hogy akármilyen vagy, a hülyék úgyis beléd kötnek

07-11 00:22

ilyen punk beütéssel nem érdemes diszkóba menni, már az is csoda ha beengedtek

2011. szept. 25. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!