Mit gondoltok arról, hogy ismét megjelent az osztrák üzletek kirakatában: MAGYAROK NE LOPJATOK?!
Figyelt kérdés
2009. nov. 28. 22:45
31/46 anonim válasza:
szánalmas vagy. de nem kicsit, amolyan "self hating" féle.
A világ legtöbb részén ahol ismernek minket épp, hogy kedvelnek minket magyarokat. Ez a magyar ne lopj szöveg a határokon terjedt el. Nem Amerikában. amúgy. Speciel a tengerentúlon azt se tudják a legtöbben, h létezünk.
Szal menj máshova trollkodni bunkókám!
32/46 anonim válasza:
Mindenki tudja, hogy honnet indult ki a szoveg...majd ment tovabb Europa szerte, onnet Kanadaba es az USA-ba. Meg mar Jordaniaban is. Ezt meg hogyan akarod kimagyarazni? Minden cigany a maga lovat vedi....Vedjed te is a magadet...Ugy se tudsz rajtuk mar segiteni. Aki nem lop annak tisztelet erte!
33/46 anonim válasza:
Te nem az igazságot írod le, hanem itt szórakozol, magyar létedre.
Hogy mi nem ismerünk téged? Dehogynem... :)
34/46 anonim válasza:
Ja, amúgy ha adogatni akarunk még Emmánknak, akkor megtehetjük, mert olvasni és értelmezni úgysem tud, viszont lelkesen válaszol.:)
35/46 anonim válasza:
Adogassatok csak! Varom. De ki nem tud olvasni es ertelmezni? Masok is, nem csak Emma ad igazat arra, hogy lopnak a magyarok!
36/46 anonim válasza:
Én magyar vagyok, itt élek. Én is egyet értek azzal, hogy a magyar nép lopós. Mit kell másokat letámadni? Szerintem túl vakok vagytok, ha nem latjátok!
37/46 anonim válasza:
Ahelyett, hogy itt áskálódtok unalmatokban, ideje megtisztítani a magyar nevet! Sajnos lopnak a magyarok! Ez a hírnevünk!!!!!!!!!!!!!!!
38/46 anonim válasza:
Attól, hogy nem látszik a neved, még tudjuk, hogy te vagy, kis buta.:)
39/46 anonim válasza:
Nem a nev a lenyeg, hanem a mondanivalo, te masik kis buta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!