Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit gondoltok arról, hogy...

Mit gondoltok arról, hogy ismét megjelent az osztrák üzletek kirakatában: MAGYAROK NE LOPJATOK?!

Figyelt kérdés
2009. nov. 28. 22:45
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

szánalmas vagy. de nem kicsit, amolyan "self hating" féle.

A világ legtöbb részén ahol ismernek minket épp, hogy kedvelnek minket magyarokat. Ez a magyar ne lopj szöveg a határokon terjedt el. Nem Amerikában. amúgy. Speciel a tengerentúlon azt se tudják a legtöbben, h létezünk.

Szal menj máshova trollkodni bunkókám!

2010. okt. 27. 20:34
 32/46 anonim ***** válasza:
27%
Mindenki tudja, hogy honnet indult ki a szoveg...majd ment tovabb Europa szerte, onnet Kanadaba es az USA-ba. Meg mar Jordaniaban is. Ezt meg hogyan akarod kimagyarazni? Minden cigany a maga lovat vedi....Vedjed te is a magadet...Ugy se tudsz rajtuk mar segiteni. Aki nem lop annak tisztelet erte!
2010. okt. 27. 21:18
 33/46 anonim ***** válasza:

Te nem az igazságot írod le, hanem itt szórakozol, magyar létedre.

Hogy mi nem ismerünk téged? Dehogynem... :)

2010. okt. 27. 21:27
 34/46 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy ha adogatni akarunk még Emmánknak, akkor megtehetjük, mert olvasni és értelmezni úgysem tud, viszont lelkesen válaszol.:)
2010. okt. 27. 21:29
 35/46 anonim ***** válasza:
20%
Adogassatok csak! Varom. De ki nem tud olvasni es ertelmezni? Masok is, nem csak Emma ad igazat arra, hogy lopnak a magyarok!
2010. okt. 27. 22:34
 36/46 anonim ***** válasza:
43%
Én magyar vagyok, itt élek. Én is egyet értek azzal, hogy a magyar nép lopós. Mit kell másokat letámadni? Szerintem túl vakok vagytok, ha nem latjátok!
2010. okt. 27. 22:37
 37/46 anonim ***** válasza:
20%
Ahelyett, hogy itt áskálódtok unalmatokban, ideje megtisztítani a magyar nevet! Sajnos lopnak a magyarok! Ez a hírnevünk!!!!!!!!!!!!!!!
2010. okt. 27. 22:56
 38/46 anonim ***** válasza:
Attól, hogy nem látszik a neved, még tudjuk, hogy te vagy, kis buta.:)
2010. okt. 27. 23:06
 39/46 anonim ***** válasza:
27%
Nem a nev a lenyeg, hanem a mondanivalo, te masik kis buta!
2010. okt. 28. 00:29
 40/46 anonim ***** válasza:
27%
A te neved sem latszik!
2010. okt. 28. 00:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!