Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit gondoltok arról, hogy...

Mit gondoltok arról, hogy ismét megjelent az osztrák üzletek kirakatában: MAGYAROK NE LOPJATOK?!

Figyelt kérdés
2009. nov. 28. 22:45
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:

Kedves Akarki!

En megnyugtatlak, hogy en eddig nem loptam az eletemben es nem is fogok, de ha nektek nehezetekre esik tanulni es kijavitani a buszke MAGYAR nevet, akkor maradjatok tovabbra is a sotetben, tudatlansagban es mocsokban, mert latom a magyar nep mar nem is kepes es nem is tud es nem is akar mar elore fejlodni! Sok szerencset a ROSSZ hirnevetekhez. Apropo, mar Kanadaban es Amerika par allamaban is ki vagytok irva!

2010. okt. 26. 21:13
 22/46 anonim ***** válasza:
Csak jelzem neked, hogy TE is ki vagy írva. Azért mert leléptél, még ugyanúgy MAGADRÓL is írod a mocskos mondataid. Engedd meg, hogy gratuláljak, büszke lehetsz magadra.
2010. okt. 27. 00:12
 23/46 anonim ***** válasza:
kanada? hm... ahova a sok-sok cigány kivándorolt annó?
2010. okt. 27. 00:24
 24/46 anonim ***** válasza:
46%
En kettos allampolgar vagyok, nincs megtagadva a hazam. Ha az egyik ujjam harapom az faj, ha a masikat az faj. Es nem jo hallani akkor sem a magyarok rossz hiret mar vilag-szerte. A magyaroknak inkabb buszkenek kene lennie, mert szep Magyarorszag, sokan meglatogatjak, sok hires ember megy oda(de ugye Angelina-t is megkellett lopniuk es az sem cigany volt). Sok kulfoldi jar Magyarorszagra a hires gyogyfurdokbe. Ezeket kene apolnotok otthon, meg a jo hirnevet. Magyarorszagon van majdnem a legjobb, legmagasabb oktatas es tortenelemrol nem is beszelek. Higgyetek el volna mire buszkelkedni. Meg a Dalai Lama is elmondta, hogy a magyaroknak jobban osszekene fogniuk. Az egyetlen nep a vilagon, aki nem ismeri mi az. Bele kene gondolnotok, hogy miert epp Magyarorszag van a legalacsonyabb szinten Europa szerte? Es sajnos ez mar nem lesz jobb, csak is kozos osszefogassal. Intelligenciaval eleg sok mindent el lehetne erni. Gratulalhatsz is, nem leptem meg, itt elek, es hivatalosan elek itt, mar evtizedek ota, de ugyanugy adakoztam a Voros iszap katasztrofara is, pedig meg gazdag sem vagyok, de NEM LOPOK es nem lopasbol adakoztam!!!!! Kivanok Nektek is minel hamarabbi javulast es jo hirnevet! Kotekedni nincs ertelme, ugy is tudjatok, hogy igazam van es igaza van masnak is, akik ide beirtak a velemenyuket.
2010. okt. 27. 01:50
 25/46 anonim ***** válasza:
Én Magyarországon élek, és sajnos TUDOM, hogy lopnak a magyarok. Nem kell hozzá, cigányos-fajgyűlölet! Nem elég a rossz hírnév? Az még a cigánynál is rosszabb! Igazat adok a kettős állampolgárságú hölgynek. Volna is mire büszkélkednünk, de szerintem ez a rossz hírnév már keményen belevésődött a magyarságba. :((( Mit is tudnánk tenni? Igen, össze kéne fognunk és megtisztítani a MAGYAR nevet!!!
2010. okt. 27. 02:30
 26/46 anonim ***** válasza:
Én sem lopok, én is adakoztam, mondjuk én itthon élek, a tengerentúlon még nem is jártam. Mikor mondod az okosságaidat, még ha igazad is van, sajnos nem tudok egyetérteni veled, mert úgy kritizálsz egy népcsoportot, hogy te is része vagy, és úgy írsz ide, mintha ez nem így lenne. Hidd el, ezen az oldalon az emberek java része nem a lopós kategória, nem is kéne mindenkit egy kalap alá venned, mert bicskanyitogató.
2010. okt. 27. 07:48
 27/46 anonim válasza:
az a magyar lop, aki külföldön van, itthon ilyet nem írnak ki. szóval aki külföldön van, az csöndbe' legyen, mert neki szól!!!!
2010. okt. 27. 10:01
 28/46 anonim ***** válasza:
0%
Olyan bunkok vagytok mint egy f***kalap....Azert van kitalalva ez az oldal, mert joganak van mindenkinek elmondani a maga velemenyet. Magyarorszagon azert nem irjak ki, mert ott mar tudja mindenki, hogy lopnak a magyarok. Miert van az, hogy mar a roman es az alban is magasabb szinten van az europai unioban mint a magyar? Kritizalas, vagy nem...igaz amit leirtam es ti is tudjatok, csak mar nem vagytok kepesek valtoztatni rajta. Beletek van vesodve!!!! Te meg honnan tudod, hogy az itteni magyarok jobban lopnak? Itt elsz? Mit is tudsz meg amit szeretnel megosztani ezen a forumon?
2010. okt. 27. 20:03
 29/46 anonim ***** válasza:

Én meg úgy gondolom, hogy te vagy bunkó és szégyelld magad, amiért ilyen stílusban írsz. PONT HOGY NEM VAGY JOBB, mint az itthoniak, egy alja kis mitugrálsz senki vagy. De örülj magadnak, csak ne feledd, TE is MAGYAR vagy. És a nagy átlag itthon semmivel sem lop többet, mint te. De te csak reagálj, reagálj, és reagálj, el ne olvasd figyelmesen, amit írunk.

Tipikusan az az eset vagy, mikor az hülye okoskodik... Mázli, hogy nem itthon rontod a levegőt.

2010. okt. 27. 20:16
 30/46 anonim ***** válasza:
0%
Eloszor is masnak is ugyan ez a velemenye a magyarokrol, nem kell hozza mitugralsznak lenni vagy kulfoldon elni... Az igazsag az faj...csak is azert vagytok ilyen feldultak. Te nem tudsz semmit rolam. Orulnotok kene, hogy valaki figyelmeztet benneteket. Szivesen latnam az utleveleitekben a felirast ha mentek valahova: "Magyar vagyok, figyeld minden mozdulatom..."
2010. okt. 27. 20:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!