Mit gondoltok arról, hogy ismét megjelent az osztrák üzletek kirakatában: MAGYAROK NE LOPJATOK?!
Figyelt kérdés
2009. nov. 28. 22:45
1/46 anonim válasza:
én nem hallottam róla még.
de nem hiszem, hogy a sima magyaroktól félnének. Lehet, hogy látják a TV-ben, hogy mi megy itthon. Nemtom. De ha én ilyet meglátnék, akkor tuti a földhöz bsznám a cetlijüket.
2/46 anonim válasza:
Mit gondolok?...
Azt, hogy tuti nem énmiattam írták ki : én még soha, sehol, semmit nem loptam!!! (És nem is fogok!)
Elég nagy szégyen, hogy vannak olyan magyarok, akik lopkodni járnak ki Bécsbe... Őmiattuk a többi magyarról is megvan a vélemény, mi többiek hiába élünk becsületesen. :-[
Remélem, jó alaposan megbüntetik őket!
3/46 anonim válasza:
szégyen hogy a cigányokról itálik meg a magyarokat :(
5/46 anonim válasza:
Nem tudnak különbséget tenni magyar és cigány közt. :)
6/46 anonim válasza:
Osztrákok!! Ne szennyezzétek a Rábát!!!
7/46 anonim válasza:
gondolom, megint kimászkálnak a cigók...ennyi...elvileg ők is magyar állampolgárok, sajnos :(
8/46 anonim válasza:
1. kirekesztő módon csak a magyar ne lopjon
2. csak magyar lopott eddig
3. kinek nem inge...
9/46 anonim válasza:
rosszul irták ki....
CIGÁNYOK NE LOPJATOK.
pusztulna el az összes -.-
10/46 anonim válasza:
Nem a magyarok lopnak, hanem a cigányok 99,99%-ban, csak az a baj, hogy külföldön a magyarok velük vannak azonosítva :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!