Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Mit gondoltok arról, hogy...

Mit gondoltok arról, hogy ismét megjelent az osztrák üzletek kirakatában: MAGYAROK NE LOPJATOK?!

Figyelt kérdés
2009. nov. 28. 22:45
1 2 3 4 5
 11/46 anonim válasza:
100%

Sajnos tényleg lopnak a magyarok,eladóként dolgozom és tapasztaltam,nem csak cigánynál...:(

Tisztelet a kivételnek..

2009. dec. 3. 11:27
 12/46 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos szerintem is lopnak a magyarok. Tisztelet a kivételnek. Sokkal jobban tisztelik a nyugati szomszédaink a magántulajdont.

A magyar mindig fifikás nép volt, és sajna ebbe beletartozik az adócsalás, adóelkerülés és a lopás is. Magyar vagyok, nem lopok, de ismerem az osztrákokat, és tényleg különbek nálunk ebben a tekintetben. Az az ország rendben van, mert az emberek fejében is rend van, nem úgy, mint itthon.

2009. dec. 5. 08:53
 13/46 anonim válasza:
76%

Sajnos igaza van annak aki azt írta "itthon" nincs a világon még egy nép aki úgy írná, hogy "otthon meg itthon"

Soha nem volt a magyar nyerő, mindig megosztott és ellopna mindent ami a másé. Szégyelltem megszólalni magyarul külföldön. Nem tisztelnek bennünket.Egyenesen utálnak. Csak mi fényezzük saját mivoltunkat.

2009. dec. 5. 10:51
 14/46 anonim ***** válasza:
76%
Na,az osztrákokból már elegem van! Én boltban dolgozom, de eddig csak cigányok loptak! Erről ennyit...
2009. dec. 5. 20:55
 15/46 anonim válasza:
De sajnos nem csak az osztrákoknál van kiírva, hanem már Jordániában a szállodába is. De hiába a kiírás a szemem láttára /fehér/ akkor is elvette ami neki kellett. Szégyelltem magam miattuk.
2009. dec. 6. 12:40
 16/46 anonim válasza:
ez azt jelenti hogy azok az állampolgárok akik oda átmentek magyarországrol,rossz fényt vetettek a cselekedeteikkel az itteni magyarokra rányomták a bélyeget
2009. dec. 7. 23:57
 17/46 anonim ***** válasza:
Hát halljátok, le lehet pontozni, de lehet én is elvinném, ha ezt látnám kiírva, pedig alapból nem vagyok egy csórós típus. Attól függ, mennyire vagyok toleráns, ha jó napom van, nem ingem, ha rossz, akkor dafke csak azért is.
2009. dec. 8. 09:30
 18/46 anonim ***** válasza:
Igen, a magyarok lopnak es sajnos mar vilagszerte rossz a hirnevuk. Nem kene ezen mar valtoztatni?
2010. okt. 26. 03:57
 19/46 anonim ***** válasza:
En kulfoldon elek, de eleg surun hazalatogatok. Sok helyen jartam mar a nagyvilagban, de most eloszor lattam kiirva ugyanezt Amerikaban es Kanadaban. Es itt aztan keves a cigany en meg eggyel sem talalkoztam. Hallottam, hogy a magyarok vereben igazan csordogal a lopas/kleptomania. Ezen mar ideje volna valtoztatni, kulonben leleszunk szarva, mar igy is levagyunk szarva a nagyvilagban.
2010. okt. 26. 04:02
 20/46 anonim ***** válasza:
Kedves Emma, akkor kezd te a sort, NE LOPJ! :)
2010. okt. 26. 09:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!