Másokat is irritálnak az Örs Vezér terén lejmoló részeg idióta punkok?
13:22:
nagyon beképzelt vagy az tuti.
Olvasni azt nem tudsz, így nem vagy értelmes, hiába vannak jó jegyeid a "város legjobb sulijában". A kérdés az Örs vezér terei punkokról szólt alapból.
Amúgy a szóhasználatodon meglátszik szintén egy kis alulfejlettség. És az is, hogy fiatal vagy.
Én miért is vagyok egocentrikus? Azért mert nem adok nektek pénzt? Amúgy nem vagyok gazdag, de megdolgozom a pénzemért, szüleim se gazdagok. De tod amíg a társaid a szabadidejüket azzal töltik, hogy részegen fetrengenek a saját hányásukban, addig én tanultam, és ennek meg is van az eredménye.
Viszont én sem értem miért háborodsz fel, hogy nem adnak neked pénzt azért, hogy berúghassál. Előbb adok pénzt egy állatmenhelynek mint neked, ott sokkal jobb helye van.
az meg nem indok, hogy sok más tizenéves is iszik meg fetreng stb, nem mondtam, hogy őket sem ítélem el, viszont ezek a tizenévesek elmennek egy buliba-diszkóba, ott buliznak, és hazatántorognak jó esetben, esetleg összehányják a metrót. Az általam "fikázott" punkok viszont közterületen fetrengenek egész nap, ott isznak balhéznak, és basztatják az embert, hogy adjanak neki pénzt piára(de már bocs, ha vki szegény, akkor miért piára kel neki a pénz?).
Te nem fogod fel az egészet, mert egy divatpunk vagy valszeg, vmi kis "tizenéves" aki nagyra tartja magát, hogy mekkora punk és ugrik kapásból annak aki rosszat mer szólni rájuk...
Én komálom a punkokat... Múltkor kért tőlem aprót, akartam adni de nem volt nálam..
Meg a másik jó ok amiért ott vannak:
Cigányok nem mernek arra menni :)))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!