Miért szemetelsz? Miért köpködsz? Miért írsz helytelenül? Miért ítélsz el másokat? Miért ártasz direkt másoknak?
Én köpködni max. betegen szoktam, mert akkor sajna muszáj, de nyilvánazt is csak itthon.
Mást nem szoktam, amiket leírtál, de megértelek, hogy fel vagy háborodva az olyanokon, akik ezeket teszik. Én is.
elnézést a hibák miatt az előző válazsoló vagyok, de túl gyorsan írtam
19/férfi
Kiskorom óra állandóan taknyos vagyok, így ha itthon vagyok, esetleg futás után, vagy olyan helyen, ahol nem látnak, kiszoktam köpni a számból a turhát.
Másokat meg általában a butaságuk miatt ítélek el. Most lehet azt mondani, hogy "ne ítéld el, nem is ismered" stb. de az csak álszentkedés. Az emberek nagy része elítél maga körül ezt azt. Ez csak vélemény. Az meg mindenkinek van. Pl. megyek az úton, és beszól valaki a másik oldalról valamit, úgy hogy én nem is szóltam neki semmi rosszat, azt elítélem, hogy ostoba tuskó, hiába lehet attól "jó lelkű, kedves, aranyos".
szemetelni nem szoktam, egyedül a csikket dobom el, de azt is csak akkor, ha nincs látótávolságban szemetes. (jellemzően nincs)
köpködni nem köpködök, nem is tudok, nekem kimaradt a gyerekkoromból a távköpő verseny. legyelem a taknyom.
mások leginkább azért szoktam elitéli, ha nem gondolkodnak. ez az egyetlen, ami megkülönböztet az állatoktól, használjuk.
ártani másoknak akkor szoktam, ha megérdemlik. alapvetően kedves és segítőkész vagyok, de ha valaki ezt félreérti, gyengeségnek, beszariságnak gondolja és azt hiszi átverhet, keresztül léphet rajtam, árthat a családomnak, vagy nekem, annak nincs irgalom.
Nagy ritkán elítélek másokat, de a véleményemet rendszerint megtartom magamnak. Az okát meg nem tudom mondani, általában a viselkedésük miatt születik meg bennem a negatív ítélet, de ez a dolog nálam ennyiben ki is merül.
Ártani direkt maximum annak "szoktam", aki velem is kicseszett, de valójában nem vagyok bosszúálló, ahhoz túl lusta vagyok :D Inkább csak elképzelem, hogy mit lenne jó csinálni, de elég ritkán teszem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!