Szerintetek helytelenül cselekedtem az oviban?
Neked volt igazad, természetesen! Az a másik gyerek....ismerős a fajtája, nagyarcú újgazdag, akit úgy is nevelnek, hogy bármit megtehet. Látod, ezt nevelik bele a szülei is. Az a másik anyuka egy s*ggarcú, ennyi. Én meg is mondtam volna neki. Sírni meg végképp nem éri meg ilyenen, mert akkor még örülnek is. Én egy az egybe átíratnám a gyereket másik óvodába az óvónőnek meg a másik csajnak meg jól beolvasnék még előtte. Ha ők nem tudnak figyelni a gyerekre, mert b*lfaszok akkor majd keresel mást.
Bár ez csak az én véleményem, én gőzfejű vagyok nagyon. De ha az én feleségemmel csináltak volna ilyet akkor jól leosztanék pár embert. Persze a gyerek az első, de azt ne hagyd hogy bántsák,
Van egy tippem a gyerek származására...
Értelmes ember nem karmolja szét a társa arcát lombseprűvel "játékból", az anyja pedig nem hordja le a másik szülőt mindenki előtt mindennek. Ilyen lelki világuk csak a kétszersülteknek van.
Nem volt igazad!
"...Én persze kifaggattam a gyerekemet és megmondta hogy a xy volt.Egy nagyobb gyerek mint kiderült.Voltam olyan bunkó mint utólag kiderült hogy megkérdeztem a xy az öltözőben, hogy miért tette és hogy nem szabad ilyet csinálni ő még kicsi meg amúgy is.Pechemre pont akkor jött meg az ő anyukája is és a gyereke oda szaladt hozzá és úgy elkezdett sírni mintha felpofoztam volna..."
Azaz egy kb 5 éves gyerekhez odalép egy felnött és jól leszídja!
Szerinted erre hogy kellett volna reagálnia egy 5 éves gyereknek????
Megmondjam?
Így:"...sírva jöttem ki az óvodából..."
Nagyjából azt kaptad amit te csináltál. Egál.
Nem a te dolgod más gyerekét fegyelmezni az első körben. Ilyenkor úgy illik hogy adsz egy sanszot a dolognak és elsőnek a gyerek szüleivel beszélsz, ha az nem működik és ismétlődik az eset akkor max lehet gondolkodni(!) más módszereken.
Amúgy is egy esetből hülyeség ekkora patáliát csapni, ha esetleg xy gyerek is csinálta, de lehet hogy véletlen volt. Egy eset, nem eset ilyen karmolás ügyben.
Bocs ez kimaradt
"Azaz egy kb 5 éves gyerekhez odalép egy IDEGEN(!) felnött és jól leszídja.."
"...MOST AZONNAL GYERE ÉS KÉRJÉL BOCSÁNATOT A GYEREKEMTŐL.Én aki 33 éves vagyok és egy kulturált,tiszta megjelenésű.Szóval nem értem az egészet...."
Ártatlanul meggyanusítottál egy gyereket úgy hogy az sírvafakadt, szóval me is félemlíteted és itt tök mindegy a szándék.
Szóval igen is lehet bocsánatot kérni egy gyerektől is, ez a példamutatás lényege.
"...( Holott ő miattuk van az egész)..."
Látom szereted passolgatni a felelőséget.
Miért is van miattuk?
Azért mert 20-30 gyerekre van 2-3 óvónó akik ezerrel rohangálnak az udvaron és az egyiket lekarmoja a bokor mert neki fut a gyerek???
Tudod mit, menj be a rendörségre és jelensd fel a óvónöket aztám majd a zsaruk is megrígatnak amikor két lábbal rugnak ki.
19:52-ös vissza vonva, ahogy átolvastam újra.
Félre olvastam, bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!