Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek helytelenül...

Szerintetek helytelenül cselekedtem az oviban?

Figyelt kérdés
Az oviban egyik nap a kisfiamat 4-fél éves lekarmolták. Vagyis azt hittem mint kiderült az udvaron lévő lombgereblyével ütötték arcul de az óvónénit amikor kérdeztem ő azt mondta hogy nem is vette észre hogy egyáltalán seb van rajta.Pedig a homlokán, a kis szemhéján, is karcolás volt.Én persze kifaggattam a gyerekemet és megmondta hogy a xy volt.Egy nagyobb gyerek mint kiderült.Voltam olyan bunkó mint utólag kiderült hogy megkérdeztem a xy az öltözőben, hogy miért tette és hogy nem szabad ilyet csinálni ő még kicsi meg amúgy is.Pechemre pont akkor jött meg az ő anyukája is és a gyereke oda szaladt hozzá és úgy elkezdett sírni mintha felpofoztam volna.Természetesen szépen és finomul kérdeztem a gyereket csak!Hallotta más szülő is.Erre az anyukának elmondtam hogy mi történt óvónő nem tud semmit stb. Gondoltam kinyomozom de az anyuka engem úgy le hordott olyan hangosan hogy sírva jöttem ki az óvodából.Ez egy hete történt de még mindig nem vagyok jól.Az óvónők neki adnak igazat ahogy észre vettem mert egy nagyon gazdag valaki.Köszi hogy el olvasod és esetleg írsz.
2010. jan. 29. 17:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ja és a 19:54 is szintén bocsánat a többi azaz az első fentartva.
2010. jan. 29. 20:01
 12/16 anonim válasza:

Hogy kerülhet a gyerek kezébe a lombgereblye télen???

Az ovónők feladata, hogy biztonságos legyen a játszótér!!!

2010. jan. 29. 20:35
 13/16 anonim ***** válasza:

Miután a gyerekedtől megtudtad hogy xy volt az állítólagos tettes, az óvónőnek kellett volna szólni hogy beszéljen vele, még egyszer ne forduljon elő. Mondjuk a másik anyuka is eltúlozhatta egy cseppet, de mindegy fel a fejjel, ettől nagyobb problémád ne legyen.

Másik óvodába azért még nem kellene vinni. Ez 1 darab eset volt mindössze. Új gyerekekkel megismerkednie egy feladat lenne szerintem, hagy legyen zökkenőmentesen egyenlőre, esetleg majd a sulit máshol kezdi ha lesznek még problémák.

2010. jan. 29. 21:22
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzáoszlásaitokat.Akik ugyan úgy jártak volna el főleg nekik mert ez nekem sokat számít.Amúgy én is ezt kérdeztem hogy télen mit keres ez ott?Az óvónő azt mondta hogy kérdezem a kertészt!Szóval ennyi!Mentem 3 nap múlva és ugyan ott volt.Ma már nincs ott.Megjegyezném hogy a gyerek aki csinálta kb 6-7 éves.
2010. jan. 29. 21:46
 15/16 anonim ***** válasza:

Amúgy annyit hozzátennék, hogy nyugdtan írasd át másik oviba ha gondolod szerintem. Én magamból indulok ki, szinte semmi nyomot nem hagyott bennem az óvoda, ailg emlékszem valamire. Egy általános sulis gyereket már nem jó "cibálni", ő már kezd képben lenni, de az ovis évek sztem hamar elfelejtődnek. Legalábbis én így gondolom.

Első válaszoló voltam.

2010. jan. 29. 22:42
 16/16 anonim ***** válasza:

"...Amúgy én is ezt kérdeztem hogy télen mit keres ez ott?Az óvónő azt mondta hogy kérdezem a kertészt!..."

Mondjuk ennél a pontnál én az óvoda vezetőjét kértem volna nem a kertészt.

Átíratásnál pedig nincs garancia hogy a másik oviban nem lesz ilyen, szóval ilyen fajsúlynál felesleges átíratni szerintem.

Fel a fejjel, nem kell jóban lenni más anyukákal! ;-)

2010. jan. 29. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!