Szerintetek helytelenül cselekedtem az oviban?
Hogy kerülhet a gyerek kezébe a lombgereblye télen???
Az ovónők feladata, hogy biztonságos legyen a játszótér!!!
Miután a gyerekedtől megtudtad hogy xy volt az állítólagos tettes, az óvónőnek kellett volna szólni hogy beszéljen vele, még egyszer ne forduljon elő. Mondjuk a másik anyuka is eltúlozhatta egy cseppet, de mindegy fel a fejjel, ettől nagyobb problémád ne legyen.
Másik óvodába azért még nem kellene vinni. Ez 1 darab eset volt mindössze. Új gyerekekkel megismerkednie egy feladat lenne szerintem, hagy legyen zökkenőmentesen egyenlőre, esetleg majd a sulit máshol kezdi ha lesznek még problémák.
Amúgy annyit hozzátennék, hogy nyugdtan írasd át másik oviba ha gondolod szerintem. Én magamból indulok ki, szinte semmi nyomot nem hagyott bennem az óvoda, ailg emlékszem valamire. Egy általános sulis gyereket már nem jó "cibálni", ő már kezd képben lenni, de az ovis évek sztem hamar elfelejtődnek. Legalábbis én így gondolom.
Első válaszoló voltam.
"...Amúgy én is ezt kérdeztem hogy télen mit keres ez ott?Az óvónő azt mondta hogy kérdezem a kertészt!..."
Mondjuk ennél a pontnál én az óvoda vezetőjét kértem volna nem a kertészt.
Átíratásnál pedig nincs garancia hogy a másik oviban nem lesz ilyen, szóval ilyen fajsúlynál felesleges átíratni szerintem.
Fel a fejjel, nem kell jóban lenni más anyukákal! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!