Mit gondolsz azokról, akik számkijelzés nélkül hivogatnak másokat?
Figyelt kérdés
Unom már azokat, akik a saját telefonjukról sunyulnak ilyen módon.
Az más tészta ha olyan vonalasról hivnak, aminek központilag le van tiltva a kijelzése, pl. céges.
2011. febr. 28. 13:08
1/8 anonim válasza:
Semmit, ő bajuk, mert az ilyeneket nem veszem fel, felőlem hívogathatnak szám nélkül...
2/8 anonim válasza:
én sem veszem fel, mert ezek tipikusan telemarketinges számok, ahol a bankok, a upc meg az összes többi próbál megdobálni egy-két keresetlen ajánlattal. ha akarok vmit, utánajárok magam, szal ezekből nem kérek, és ha néha egy "sunyító" ismerős mobilja is beleesik a szórásba, hát magára vessen és hívjon újra, mert én, ugye, nem tudom...
3/8 anonim válasza:
Egyébként én az idegen számokat sem veszem fel, ismerőseim benne vannak a telefonomban, más meg ne hívogasson. (Természetesen ha épp hívást várok akkor az más.) /első
4/8 anonim válasza:
Én felveszem akkor is, ha idegen vagy ha nem jelzi ki a számot: 1) lehet, hogy nem direkt van, hogy az illetőnek nem jelzi ki a számát 2) velem is van, hogy épp nincs pénz a mobilomon, olyankor előfordul, hogy "idegen számról" telefonálok (és az is lehet éppen, hogy azt a számot nem jelzi ki a hívott félnek) 3) volt, hogy a melóhelyem három száma el volt mentve a mobilomra, de ők a negyedikről hívtak stb Én inkább ha olyan hív (telemarketing pl), akkor udvariasan mondom, hogy nem jó pillanatban hívott és leteszem, ha meg olyan hív, aki "zakaltósdit" játszik, akkor mihelyst meghallom a hangját, kinyomom a telefont ...
5/8 anonim válasza:
Engem akkor tud zavarni, ha valamiért nem tudom felvenni a telefont, így esély sincs arra, hogy tudjam, ki keresett. Anyukámnak vezetékes telefonja van, letiltott számmal, mindig őt hívom fel ilyenkor. 100 esetből 99-szer nem ő hívott. Ilyenkor úgy vagyok vele, ha fontos, majd újra hív. Ez általában nem történik meg, tehát nem lehetett olyan fontos. Viszont kaptam már eltévedt születésnapi köszöntőt, amiről szívem szerint értesítettem volna a küldőjét, de nem tudtam, pedig a keresztgyereküknek írták volna.
6/8 anonim válasza:
Az én édesanyám például paranoiás minden személyes adatával kapcsolatban. Egy visszaélés korábban kiverte nála a biztosítékot, gyomorforgató sztori volt, úgyhogy végül is megértem, még ha nem is tartom jó módszernek, amit csinál. Ő például letiltva tartja a számát, mit lehet azt tudni alapon, meg hogy hogyha ő netán felhív valami céget, szervezetet, akkor ne tudják meg rögtön az ő számát.
Ezek után nyilván a többi "számeltitkolóról" sem fogok mást gondolni, mint hogy biztos nekik is megvan az okuk rá.
Természetsen visszahívni nem tudom őket, de csak ezért nem nyomnék ki senkit.
7/8 anonim válasza:
Mindig fel szoktam venni, ha nem tudom, hogy ki az, akkor is. Ha valaki szórakozik, és baromságokat mond a telefonba, akkor vagy hallgatom, miket dumál, vagy leteszem valahova a telefont, de nem nyomom ki. Hadd fogyjon a pénze, ha ilyen hülye, élvezkedjen csak. Engem nem zavar. Persze az más téma ha már sűrűn felhív ugyanaz a szám és szórakozik, na az zavar. De ha annyira zavar, akkor letiltatom a központban, hogy ne tudjon hívni és kész.
8/8 anonim válasza:
en is felveszem mindig.. ha nagyon dumal ..es benne van.. akkor en si hallgatom .. haismeros akkor kozlom vele amit akarom..idegent meg leteszem a masik szobaba es alhuzok.. oszt mondja par orat a magaet..neki veszi le..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!