Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A előző pasik milyen gyakran hívogatnak titeket még?
Jah, hogy az természetesnek számít, ha valaki még összejár az exével egy-egy éjszakára?:D
Ilyen ügyben nem szoktak hívogatni, sőt, a volt barátaim egyáltalán nem szoktak hívni. Kettővel tartom még a kapcsolatot, de velük van közös baráti körünk, ott szoktunk találkozni.
nem próbálkoznak, mivel egyrészt tudják, hogy amit mondtam, megmondtam, másrészt a férjemtől mindenki tart (egy haverom szerint akkor is a jeges rettegés fut át az ember gerincén, ha KEDVES :D. és ha valaki, ő sokat tud segíteni embereken, de sokat tudna ártani is).
de tartjuk a legtöbbel a kapcsolatot, fb-n, msn-en kb. hetente beszélünk, esküvőre, keresztelőre stb. írunk egymásnak lapot.
29/N
én pasi vagyok, az excsajaimat sosem hívtam még fel, sosem írtam nekik üzit se. Nem tartom velük a kapcsolatot.
Midegyik exemmel rossz a viszonyom. Volt hogy az ő hibájábol, volt hogy az enyéből, de nem hánytorgatom a multat, kész lezártam, nem ismerkjük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!