Mit lehet tenni, ha rejtett számmal hívogatnak?
Figyelt kérdés
Egy ideje valaki hívogatott rejtett számmal,ez pár hónapja abbamaradt,me délután ismét hívott valaki rejtett számon,mit tennél ilyenkor?Tudom,hogy a hatóságok semmit se csinálnának vele.2011. szept. 5. 16:36
2/4 anonim válasza:
Én fel szoktam venni, és úgy hagyom, hadd menjen a pénze, ha ennyire ráér... majd kinyomja, ha úgy tetszik neki. Ha meg már idegesít, akkor kapcsold ki a telód, vagy ne is foglalkozz vele. A lényeg: ne hagyd magad felidegesíteni, vagy megfélemlíteni. Remélem segítettem. :)
3/4 anonim válasza:
Mi lenne ha felvennéd és megkérdeznéd ki az?
4/4 dinnyelove válasza:
a 2.(16:48) válaszolónak: Szerintem ezt ne csináld! Amig te felveszed a telefont hogy merüljön a másik pénze, addig az ismeretlen le tud nyomozni. Nem biztonságos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!