Hány éves korotokban kezdett zavarni, ha letegeznek?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy fiatal felnőttként. Most vagyok 22 éves, de kezd kellemetlen lenni, hogy hivatalos helyeken kapásból letegeznek 40-50 év körüli emberek. A koruk miatt persze nem tegezem őket vissza. Én az egyoldalú tegeződést kínosnak érzem. Ilyenkor olyan, mintha gyerekként kezelnének, pedig már javából nem vagyok az.
KI hogy van ezzel?
2013. aug. 2. 09:09
11/15 anonim válasza:
Mondd neki, hogy: "Úgy emlékszem, mi nem őriztünk együtt libát / disznót" :D
12/15 anonim válasza:
Engem nem maga a letegezés zavar, sokkal inkább, mikor pl vásárolok vhol vmit és köszönök a pénztárosnak egy illedelmes "jó napot kívánokkal" erre ő annyit nyikkant vissza, hogy szia. Pedig nem lehet sokkal idősebb nálam sőt, talán még fiatalabb is. Ez nekem kellemetlen. Ilyenkor úgy érzem, hogy feleslegesen tanultam illemet, hiszen nincs ki észrevenné.
21/L
13/15 anonim válasza:
Most 22 éves vagy. Hamarosan eljön az idő, (hamarabb, mint gondolnád) amikor az zavar majd, hogy a csaj, aki tetszik neked, csókolomot köszön. Na, akkor majd panaszkodhatsz.
14/15 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, kedves utolsó! Ez aligha fog elõfordulni. :)
2013. aug. 12. 05:18
15/15 anonim válasza:
Igaz. Bocsi, figyelmetlen voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!