Ötven éves vagyok, és üzletekben, gyorséttermekben huszonéves leányzók feszt letegeznek, miért?
"Feszt" letegeznek? Na te tuti nem 50 éves vagy! :)
Én 40 évesen szomorú lennék, ha egy 20 éves lemagázna.
Én csak 42 vagyok (bár mindenki szerint egy tizest letagadhatok), viszont engem meg mindenki magáz. Én pedig utálom a magázódást. Nem azért, mert nem tudok, hanem azért, mert teljesen feleslegesnek tartom.
Örülj neki, ha tegeznek szerintem, hisz ezek szerint nem gondolnak annyinak, amennyi vagy.
""Feszt" letegeznek? Na te tuti nem 50 éves vagy! :)
Kösssz.... Miért, szerinted egy ötvenesnek már hexaméterekben kellene beszélnie? :)
én ugyan pesti vagyok, de itt is használják az idősebbek is, nem csak a tinik. sőt káromkodni is szoktunk, plusz még azt is mondjuk sztem, meg még sok ilyet. ez nem annyira kor, mint inkább beállítottság függő.
a 42 éves voltam
Gyorsétteremben én anyukámat is tegezik sokszor, pedig ő már majdnem 60éves... főleg McDonald'sban... sztem lehet, hogy pl. ott úgy tréningelik őket, Szia, mit adhatok?-szövegekkel... de ha vki Mekiben dolgozott, és máshogy van, nyugodtan szóljon!
Ja, és hát vannak azok az emberek, akikben egy csepp illemtudás sincsen, és mindenkivel úgy beszélnek, mintha a seggükből rántották volna ki őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!