Ha egy fiatal (huszonéves) fiú bemutatkozik egy fiatal lánynak, akkor illik puszit adni?
Szerintem a puszi túl belsőséges ha még csak akkor mutatkoztok be egymásnak. Személy szerint utálok vadidegeneket csókolgatni, szóval szerintem ez személyfüggő:D Szerintem ilyenkor elég egy sima kézfogás, mert ha hasonló típus a lány mint én, akkor tolakodásnak vagy jópofizásnak veheti. Később úgyis megismered, már tudni fogod, hogy igényli-e a puszit vagy nem.
19/L
fiú nem nyújthatja a kezét a kézfogásra, az bunkóság !
simán vagy csak köszönjön oda + mosolyogjon, vagy ha olyan menő akkor akár puszit is adhat. kérdés, hogy milyen a fiú.
(első voltam.)
nemtudom :D nálam úgy van , hogy este igen , reggel nem . :D
mármint úgy értem , hogy este megyek valahova haverokkal és akkor mondjuk jön valami idegen csaj a társaságba , akkor igen adok puszit kapok puszit :D , de reggel vagy napközben meg csak ritkán, vagy nem , akkor csak kb annyit mondok hogy szia, és akkor a nevemet kb.
de miért van ez igy ? hmm érdekes :D
22:02-es vagyok
Én kézcsóknak például örülnék:) (persze nem mindegy kitől:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!