Rájöttem, hogy a fiatal nők felett nekem kell saját kezűleg ítélkeznem és igazságot szolgáltatnom felettük saját kezűleg, ugye nem zavar senkit sem,?
Nem az a gond, hogy ráderőletetnek valamit, hanem hogy ezt nem tudod kezelni. Neked inkább társas, szociális, beilleszkedési problémáid lehetnek, mert amúgy a külvilágtól nem vagy elszakadva, csak a társas kapcsolatoktól. Az, hogy ezeket igényled, nem egy autista jellemző.
Ha rád erőltetnek valamit, akkor állj ellent. Ha tovább erőltetik, akkor ti nem illetek össze. Ez nem úgy megy, hogy találtál egy lányt, aki hajlandó szóba állni veled, és akkor most átformálod a saját képedre. Azon is gondolkodni kellene, hogy talán neked akar jót, hogy javuljon az állapotod, te meg "fogyatékos" akarsz maradni, mert az kényelmes és el lehet mögé bújni, ha nehéz az élet.
Én már a kérdést sem értem.
"Csak annyi, hogy az önfeláldozásra és az önzetlenségre való kényszerítésektől és erőltetésektől akarom elvenni a kedvüket,.-"
Tehát te ismersz nőket, akik másokat önfeláldozásra és önzetlenségre kényszerítenek (ez mi pontosan? hogy lehet erre valakit kényszeríteni?), és ezt a tulajdonságukat akarod megváltoztatni? Téged zavar az, hogy valaki "önfeláldozásra kényszerít" valakit?
"Ez nem úgy megy, hogy találtál egy lányt, aki hajlandó szóba állni veled, és akkor most átformálod a saját képedre."
Ez nem igaz, mert nem a barátnőmmel voltak gondjaim, akinek szintén vannak szellemi problémái, mint nekem, hanem az egyik lány osztálytársam, és amúgy is nemcsak ez a gondom.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!