Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ennyiből már saját lábára...

Ennyiből már saját lábára állhat egy fiatal lány?

Figyelt kérdés

Most fogok elkezdeni dolgozni, és kérték hogy jelöljem meg a bruttó bérigényem. Az nettóra 124 ezer forintra jön ki. Ennyiből el lehet kezdeni egy önálló életet, albérlettel meg ilyenekkel?

Most kaptam meg nemrég a diplomám, és pályakezdő vagyok.

2012. márc. 6. 19:51
 1/7 anonim válasza:
75%
Attól függ mennyi az albérlet, a rezsi olyan 30ezerre jön ki, plusz a kaja
2012. márc. 6. 19:53
 2/7 A kérdező kommentje:
50 rugós albérletek vannak a pesti kerületekben.
2012. márc. 6. 19:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is nagyjából ennyiből élek, albérletben. Virgonckodni nemigen lehet belőle, egy igen szerény életvitelhez elegendő.
2012. márc. 6. 20:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem fejedelmien, de ennyiből meg lehet lenni. Félre tenni már csak nagyon szűkösen.
2012. márc. 6. 21:39
 5/7 anonim ***** válasza:
El lehet kezdeni. Ha okos vagy, még félretenni is tudsz, egyszerűen ne lakást vegyél ki, hanem szobát. Akkor minimum 30 ezret félre tudsz tenni havonta, ami nagyon jól fog jönni, ha pl. pár év múlva lakást vennél, vagy neadjisten elvesztenéd a munkahelyed.
2012. márc. 6. 22:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Attól függ hol fogsz dolgozni. 124-ből már ki lehet jönni, persze nem fejedelmi viszonyok között, de jó ennyiből elindulni. Keresni kell egy jó albit, amit én is csinálok most... :D
2012. márc. 6. 23:17
 7/7 anonim ***** válasza:

"50 rugós albérletek vannak a pesti kerületekben."

Ha valamilyen albérletbe betársulsz másik 1-2 lakótárs mellé akkor sokkal olcsóbban kijössz!

2012. márc. 7. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!