Ti leültök idegenek mellé a buszon?
Ha hosszabb útra indulok akkor igen, de ha csak 8 km-ert megyek munkába vagy hazafele akkor inkább állok a buszon, ha úgy nincs szabad hely.
Persze leülök idegenek mellé ha fáradtabb vagyok már, de ahogyan írtad a szagos nénik, és bácsik mellé nem ülök szívesen, de sajnos ők mindig mellém ülnek, ha úgy van hely a buszon, és agy mondják a magukét vagy tömik a fejüket az undorító kajájukkal aminek már a szagától is égnek áll a hajam.
Igen.
Persze most ne a villamos túlvégén is bűzlő utasokra gondolj, hanem normál emberekre.
Én nem szoktam önéletrajzot és referenciát kérni.
Látszólag tiszta, nem bűzlik és normálisan viselkedik, akkor leülök mellé akár 10 éves akár 90.
Ezt mit kell túlkombinálni?
Fogom magam és leülök. Legtöbbször nem nézem meg komolyabban, ki mellé, kivéve ha büdös mert azt azért észreveszem.
Viszont, egy esős napon csúcsidőben, majdnem tele busznál leszállt a mellettem ülő, és egy olyan fószer ült a helyére, hogy 1 megállóig bírtam, ilyen áron nem kellett az ülőhely. Utána fél óráig éreztem a bűzét az orromban...... fuj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!