Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Az emberek miért 'ítélik' el...

Az emberek miért 'ítélik' el a nem a mainstream zenét?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt azt a réteget, akik a divatzenét hallgatják, illetve a nem mainstream zene alatt akár a különböző szubkultúrális zenéket, komolyzenét stb. Az is fura nekem, hogy menő egy adott zenei stílus, előadó [Rihanna, David Guetta vagy kicsoda] és csak azt hallgatják, azért ne mondják már nekem, hogy ez egységesen minden embernek tetszik :-) ! Nem vagyok vén csont, 24 éves vagyok :D. Nem provokáció, de érdekelne más szemszöge is.
2013. máj. 6. 11:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én nem arról írtam, hogy valami tök ismeretlen és akkor az király, lehet valami általánosan ismert anélkül is, hogy reklámokkal felfuttatnák. Hogy? Úgy, hogy jó. És itt válik el a szar a franciakrémestől.
2013. máj. 9. 09:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Én általában mindenben a legelvontabbat keresem, így zenében is. Az a baj, hogy találok egy szegletet, ami olyan eldugott, hogy rajtam kívül senki sem ismeri, de pár hónap múlva mainstream lesz (legutóbbi példa: Wiz Khalifát hallgatok már vagy 5 éve, eleinte mindenki lesz*rozta, nem tud rappelni, stb... most meg mindenki azt hallgatja, mert fű van a videójában). Én viszont sosem szólom le azokat, akik tőlem eltérő zenét hallgatnak, legyen az mainstream vagy alter. Ez mindenkinek az egyéni ízlése és döntése...
2013. máj. 12. 11:13
 13/13 nagylzs ***** válasza:

Hogy érted hogy "az emberek"? A kérdésedre az a korrekt válasz, hogy "a mainstream emberek mainstream zenét hallgatnak, és nem szeretik a mainstream zenét". Kevesebb ember hallgat "nem mainstream" zenét, de ők nem is ítélik el.

Mindkét csoportban vannak olyanok, akik elítélik a másik csoport tagjait. Nem szerencsés őket ide vagy odatartozónak kategorizálni. Az ítélkezésben inkább egy másik csoportosítás a meghatározó: "kritikus emberek" és "nem kritikus emberek", illetve két végleg közötti átmenetek. Az emberek sokfélék, és aki kritizál, annak általában egyéni oka van rá.

Senki nem fog neked mondan egy mondatos választ, amiből majd tökéletes magyarázatot nyersz egy több milliós népcsoport együttes viselkedésére...

2013. máj. 13. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!