Miért olyan bunkók az emberek? (csajok)
A legtöbb ember nem szeret idegenekkel szóba elegyedni. Ez a szokás szerintem leginkább a vidéki nénikékre jellemző a távolsági buszon vagy az orvosi rendelőben :) Rájuk is leginkább azért, mert egyedül élnek és egész nap nincs kihez szólniuk. Őszintén szólva én fiatal, egészséges és alapvetően jó szociális érzékkel megáldott nőként nagyon nem szeretem az ilyen "beszélgetős megszólítós" embereket. Mert rögtön azon kell elgondolkozni, hogy ez most mi a fenét akarhat? Simán bolond, ki akar zsebelni és csak eltereli a figyelmemet, koldul, fel akar szedni, meg akar téríteni? Egy átlagember nem akar ilyen helyzetben ismerkedni, kapcsolatot teremteni idegenekkel.
A másik meg az, hogy nem látsz bele a fejébe. Lehet, hogy éppen gondolkozik valamin, siet, készül valamire, fáradt, rossz kedve van, el van foglalva a saját problémáival. És a mai világban mikor máskor tud az ember gondolkozni, ha nem ilyen sorbanállós-várakozós időszakokban? Na, és ilyenkor jön valaki, aki valami oda nem illő dologgal zaklatja. Egyszerűen kizökkented és nem tud veled mit kezdeni.
Én általában zenét hallgatok, vagy ha nincs kedvem zenét hallgatni, akkor is benne hagyom a fülest a fülemben. Meg sietek :) Csak mert egyszerűen ki akarom zárni a külvilágot, meg így tompítom a külső zajokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!