Emberek! Ki nézte a Csajok, szilikon, ez lesz a paradicsom' című sorozatot?
Figyelt kérdés
tegnap véget ért. sajnos, de ez így olyan rossz befejezés volt, szertintem, Catalnia a saját gyilkosságát szervezte meg :S nekem nem tetszeett így a befejezés, jobbat képzeltem el. kár, vélemény?2009. aug. 13. 09:00
1/7 anonim válasza:
Én is néztem sztem is borzalmas volt a vége / mondjuk még sokmindent nem is mutattak, pl. h akkor milesz a családjával..., Marcialt akkor télleg feladja e stb... / a lényeg az h nagyon rossz befejezés lett :(
2/7 anonim válasza:
Dettó!!! Én pont akartam is írni egy kérdést, hogy ki mit szól a befejezéshez, mert én néztem végig majdnem az elejétől és ma néztem de. meg a végét, nem hittem el, hogy ez lett a vége. Azóta is rossz a hangulatom :( Nagyon sajnálom, hogy ilyen vége lett, én azt hittem, hogy Oktávióhoz költözik majd, tovább tanul ilyenek... végülis befejezték, mert Marcialt feladta, így gondolom Jessica is megszívja, Hilda és a lányok karriert futnak be, mint modell-divattervező, Szajkó elmegy Mexikóba... szóval lezárták, de mégis iszonyatos volt, hogy ez lett a vége... :(
3/7 anonim válasza:
tényleg kár,hogy ilyen befejezése lett,de én fel voltam rá készülve.Azért mondom ezt mert én láttam már a sori végét kb 2 hónapja interneten,szóval nem lepődtem meg!De tényleg azért ilyen szomorú véget...
4/7 anonim válasza:
amúgy ez tényleg megtörtént, el lehet olvasni könyvben is, bár szerintem Magyarországon nem jelent meg...
az író leírta azt amit "Catalina" mesélt neki, mint az utolsó részben
5/7 A kérdező kommentje:
óh akkor asz igazán szörnyű.. ha valóban megtörtént dolgon alapult ez a sorozat :S am én is rosszul érzem a befejezés miatt magam.. , ja szinte úgy hozzám nőtt, hogy én is láttam mindgyik részét: )
2009. aug. 13. 20:04
6/7 anonim válasza:
Mielőtt az országos tv premier lett azelőtt én olvastam több oldin is,hogy ennek van valóságalapja,mert a történet egy best seller alapján készült!
7/7 anonim válasza:
Én néztem, és le is szűrtem a tanulságot :) Ne légy prosti mert az életedet tönkreteszi és nincs más megoldás csak a halál,mert semmire való egy prsoti élete. kár hogy a rokonom ezt nem látta,mert sajnos már ot jár ő is h külföldön prosti egy bordélyházba :( ,mondta is hogy ő csak ehhez ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!