Miért mindig a gazdagokat állítják be "vadembernek"?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy egy olyan családnál ahogy csak 1 szülő dolgozik, a gyerekek szenvednek, a szülők isznak, azok a "vadembernek", nem? vagy csak irigykednek mert gazdag?2013. ápr. 5. 17:30
1/7 anonim válasza:
Miért, mindig a gazdagokat állítják be "vadembernek"?
2/7 anonim válasza:
Ki állítja őket be vadembernek?Senki sem mondana ilyet.Jó lehet a gazdagokra irigykedni.Mert kivan nyalva seggük.Ez az igazsság!Gondold át mindenük meg van.Ki nem szarja le őket?Megvan
mindenkinek a baja.Csak nekik nem!Én szarok is rájuk.Pá! ^^
3/7 anonim válasza:
MINDIG. Ha ez a szó szerepel egy kérdésben, már eleve értelmetlen. De ez még mindig nélkül is......
De ha mutatsz néhány példát "vadembernek" beállított gazdagról, akkor visszavonom, amit írtam.
4/7 anonim válasza:
Sokan tisztességtelen eszközökkel gazdagodtak meg, ezért a többiek gyanakodva néznek a gazdagokra.
5/7 anonim válasza:
Én értem a kérdést. Azért, mert az emberek elsősorban irigyek. Másodsorban meg sok az olyan pénzes, aki nem tisztességes úton szerezte a vagyonát. Engem valójában az zavar, hogy velem foglalkoznak az emberek, mert gazdag vagyok. Ez olyan fontos? Én azt látom, hogy nagyon felszínesek az emberek és azt gondolják, hogy a pénz körül forog minden. Van pénzem, megengedhetek magamnak nagyon sok mindent
6/7 anonim válasza:
Előző vagyok, véletlen elküldtem még mielőtt befejeztem volna.
... De ettől még nem érzem magam magasabb rendűnek. Engem kedvelnek az emberek, de le tudom szurni, hogy ki miért...
7/7 anonim válasza:
Sok gazdag ember bizalmatlan másokkal és ebből adódóan érzéketlen is az idegenekkel. Szóval csukva van a szívük... pedig egy idegen is csak addig idegen, amíg nem ismerik meg. Természetesen vannak kivételek, a sógorom is nagyon gazdag ember, de mégis közvetlen és segítőkész ismeretlenekkel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!