Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért lepődik meg mindenki és...

Miért lepődik meg mindenki és háborodik fel, ha bunkón viselkedik egy nőnemű és ezért felpofozom?

Figyelt kérdés

Egy fruska a metrón múltkor nagyon szúrta a szemem, ott trécselt az ajtóban a barátnőjével, szóltam neki szépen, hogy álljon arrébb, mert zavar másokat a felszállásban.

Erre flegmán rám nézett: Van ott elég hely, mi közöd hozzá.

Mondom neki: Ember nem hallod mit mondtam? Állj már arrébb az útból, mert olyan taslit kapsz, hogy leszáll a fejed.

És még neki állt fejlebb, hogy mi a *** bajod van tahókám? Lehet próbálkozni... stb, ekkor kapott egy taslit tőlem, mindenki felhördült. Persze elkezdett sipítozni, meg odajött pattogni egy nádszál gyerek, hogy a nőket ne bántsam stb, de végül rájött, hogy van köztünk egy kis súlykülönbség, úgyhogy visszasunnyogott...

Érdekes, miután a lotyó lefejelte az ajtót, egy darabik makogott, de egyből tudta, hogy arrébb kell állnia, csak duzzogott magában, de megmondtam, ha nem hagyja abba, kap 1 másikat is.

Na már most nőnek nevezhető az ilyen, aki így viselkedik és így beszél valakivel? Mi ezen a felháborító, hogy ha 20 éves kislányt nekem kell megnevelni mert az apja nem tanította meg?

Magyarázza már el valaki, hogy hogy lehet bánni az ilyenekkel, ha nem úgy, hogy pofán vágom? Mert a szép szóra nem hallgat. Én meg nem vagyok az a fajta, hogy kussoljak, miközben szegény néni kapaszkodni se tud mibe, mert mindkét oldalon állnak.

És a hülye parasztok még elkezdenek pampogni, hogy tisztelet, stb. Egy taknyos kölyöknek nem kell másokat tisztelnie?

Hová halad a világ ezzel a sok degenerált fiatallal? De ez már enm az első eset volt, hogy így viselkedtek velem, még férfiak sem mertek így viselkedni, mert nem 2 kiló vagyok, de szerintem pont ezért mernek beszólni a lotyók, mert azt hiszik, őket nem meri megütni senki.

Mielőtt jönne a sok rizsa, diplomám van, szoktam olvasni, érdekel a kultúra, és el is várom másoktól, hogy ne úgy viselkedjen, mint egy vadbarom, és tisztelettel bánok másokkal AMÍG ŐK IS ÚGY BÁNNAK VELEM.

Attól tartok a feminizmusnak is sok köze van ehhez.

2013. márc. 29. 19:11
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
Amit akartam, megtudtam, csak szólok, innentől nem reagálok.
2013. márc. 31. 08:14
 42/46 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Tényleg nem azt tudtad meg, amit kellene, hanem azt amit akartál. Igazából lényegtelen volt, hogy mit írunk. Rájössz majd a tévedésedre, de akkor már késő lesz.

Kellemes húsvétot....:)

2013. márc. 31. 09:49
 43/46 anonim ***** válasza:
100%

Felsorolsz itt nekünk egy csomó törvényt, csak azt ne tudnád, hogy az önbíráskodás is törvénybe ütkoző cselekedet?

Az pedig, hogy ilyen szőrszálhasogatóan bemásolod a válaszokat és felelsz is rájuk a magad igazát hangoztatva, valamint hogy egy ilyen ügyből ekkora cirkuszt - szinte már presztizskérdést - csinálsz, paranoid lelki alkatra vall.

Nem irígylem a közeledben élőket!

2013. ápr. 2. 12:06
 44/46 anonim válasza:
ó te jó ég....
2013. ápr. 10. 10:52
 45/46 anonim ***** válasza:
92%

A társadalom szégyene vagy, és még büszke is vagy magadra...

1. szabály, amit semmi sem ír felül: NŐT nem ütünk meg!

2. Nem a te feladatod a bíráskodás, JOGOD sincs hozzá!

3. Szerinted az idős néni, akinek "segítettél", örült neki? Nem tart véletlenül téged gusztustalannak?

2013. máj. 22. 18:38
 46/46 anonim válasza:

Bár annyiban én is egyetértek az utolsóval,hogy nőt,nem ütünk meg(lehet hogy nem minden esetben igaz,de sajnos ez belém lett nevelve)semmilyen körülmények között,örülök,hogy végre látok egy ilyen embert,aki ki mer állni magáért és nem elfordul meg elkussol,valaki bunkósága láttán.

Az egyik barátnőm(17) a fornettiben dolgozott.Amikor az egyik vásárló mindennek elmondta és porig alázta másik 20 ember előtt egy piti dolog(kihűlt a a sütije...) miatt,senki nem szólt egy szót sem.Még akkor sem amikor a lány már elsírta magát,hisz köpni nyelni nem tudott ijedtében.

na ODA is egy ilyen ember kellett volna mint te!

2013. aug. 30. 10:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!