Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért lepődik meg mindenki és...

Miért lepődik meg mindenki és háborodik fel, ha bunkón viselkedik egy nőnemű és ezért felpofozom?

Figyelt kérdés

Egy fruska a metrón múltkor nagyon szúrta a szemem, ott trécselt az ajtóban a barátnőjével, szóltam neki szépen, hogy álljon arrébb, mert zavar másokat a felszállásban.

Erre flegmán rám nézett: Van ott elég hely, mi közöd hozzá.

Mondom neki: Ember nem hallod mit mondtam? Állj már arrébb az útból, mert olyan taslit kapsz, hogy leszáll a fejed.

És még neki állt fejlebb, hogy mi a *** bajod van tahókám? Lehet próbálkozni... stb, ekkor kapott egy taslit tőlem, mindenki felhördült. Persze elkezdett sipítozni, meg odajött pattogni egy nádszál gyerek, hogy a nőket ne bántsam stb, de végül rájött, hogy van köztünk egy kis súlykülönbség, úgyhogy visszasunnyogott...

Érdekes, miután a lotyó lefejelte az ajtót, egy darabik makogott, de egyből tudta, hogy arrébb kell állnia, csak duzzogott magában, de megmondtam, ha nem hagyja abba, kap 1 másikat is.

Na már most nőnek nevezhető az ilyen, aki így viselkedik és így beszél valakivel? Mi ezen a felháborító, hogy ha 20 éves kislányt nekem kell megnevelni mert az apja nem tanította meg?

Magyarázza már el valaki, hogy hogy lehet bánni az ilyenekkel, ha nem úgy, hogy pofán vágom? Mert a szép szóra nem hallgat. Én meg nem vagyok az a fajta, hogy kussoljak, miközben szegény néni kapaszkodni se tud mibe, mert mindkét oldalon állnak.

És a hülye parasztok még elkezdenek pampogni, hogy tisztelet, stb. Egy taknyos kölyöknek nem kell másokat tisztelnie?

Hová halad a világ ezzel a sok degenerált fiatallal? De ez már enm az első eset volt, hogy így viselkedtek velem, még férfiak sem mertek így viselkedni, mert nem 2 kiló vagyok, de szerintem pont ezért mernek beszólni a lotyók, mert azt hiszik, őket nem meri megütni senki.

Mielőtt jönne a sok rizsa, diplomám van, szoktam olvasni, érdekel a kultúra, és el is várom másoktól, hogy ne úgy viselkedjen, mint egy vadbarom, és tisztelettel bánok másokkal AMÍG ŐK IS ÚGY BÁNNAK VELEM.

Attól tartok a feminizmusnak is sok köze van ehhez.

2013. márc. 29. 19:11
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:

Megjegyzem, annak idején a csendőrök nem csak felpofozták az antiszociális egyedeket, hanem jó mélyen a csontjaikba vésték a leckét.

Ezek a tanárverések is csak azóta vannak, mióta a gyereknek több joga van mint a tanárnak.

Ők is csak "gyengébb" lények, de nem kéne túlzásba vinni ezt a liberálkodást, mert amikor egy felnőtt férfi megengedi a nála tudatlanabbnak, hogy irányítson valamit, vagy rendelkezzen felette, akkor ő a felelős mindenért. Tulajdonképp én is felelős vagyok azért, hogy ilyen emberek irányítják az országot, amilyenek. De sajnos a sok buta ember lehet megvezetni, és megszavaztatni velük minden jól hangzó törvényt(miniszterelnököt).

És még csak nem is vagyok patriarchális soviniszta, mert én a gyerekemmel ugyanúgy beszélek, mint ahogyan tőle elvárom azt. És azért tanítom, hogy belőle ember legyen, önálló, gondolkodni tudó egyén, DE közben úgy bánjon másokkal, ahogy ő szeretné, hogy vele bánjanak. Ebből következik, hogy ha bunkó lennék én is, jogosnak tartanám a büntetést. Sőt, hogy őszinte legyek, inkább vállalom a rendőrségi ügyet is, minthogy egy ilyen fruska büntetlenül megússza mások gyalázását.

Sajnos ilyen beteges világban élünk, a bunkóknak, bűnözőknek mindent szabad, aki ez ellen akar tenni, azt megbélyegzik.

2013. márc. 29. 20:24
 12/46 anonim ***** válasza:
97%

Te azért nem vagy teljesen komplett, az tuti. Csak mert idősebb vagy, meg szerinted más rendszer a jobb, nem neked lesz igazad.

Főleg nem olyasmi, amit csak erőszakkal lehet fenntartani.

Az a nő nem volt bűnöző. Igen, valószínűleg figyelmetlen volt másokkal szemben, de ne csodálkozz. Te is eléggé el vagy szállva.

Meg nehogy már azért szoruljon valaki "leckére", mert nem ért egyet veled.

Azt hiszem, csak orszs korba születtél...

Antiszoc. emberekről irkálsz, akiket veréssel akarsz a "társadalomba" illeszteni.

"Addig, amíg ilyen elfajult helyzetek uralkodnak az országban, nekünk kell kézbe venni a helyzetet."

Lehet, de nem neked. Pszichológus látott már?

"Sajnos ilyen beteges világban élünk, a bunkóknak, bűnözőknek mindent szabad, aki ez ellen akar tenni, azt megbélyegzik."

Ne lepődj meg. Az olyan embereknek, mint neked, nagyobb a hangjuk és ilyen monológokkal magatakkal rántjátok a süllyesztőbe azt is, aki normálisan tudná megoldani a problémát.

2013. márc. 29. 21:01
 13/46 anonim ***** válasza:
90%

Felnőtt ember létedre lehettél volna intelligensebb. Nem az a megoldás, hogy megütsz bárkit.

Én buszon találkoztam ilyen esettel. Hiába volt igaza a leszállni akarónak, jogosan vitték be önbíráskodásért a rendőrök. Fehér ember vagy, nem kisebbségi, hogy verekedéssel oldd meg a dolgokat!

2013. márc. 29. 21:15
 14/46 anonim ***** válasza:
86%
remélem fájdalmas lesz a halálod te patkány
2013. márc. 29. 21:16
 15/46 anonim ***** válasza:
90%
hallod te nagyon utálhatod magad meg az egész életed. kezdj magaddal valamit te nyomorult mielőtt megsajnállak
2013. márc. 29. 21:34
 16/46 anonim ***** válasza:
86%

"szóltam neki szépen, hogy álljon arrébb, mert zavar másokat a felszállásban"

"szépen".....:)

2013. márc. 29. 22:58
 17/46 anonim ***** válasza:
84%

Gratulálok, igazán értelmes alak lehetsz!

Nem állsz arrébb, akkor majd jól pofánváglak, azt jól van.

Pontosan a kiscsajjal vagy egy értelmi szinten, össze is jöhettetek volna.

2013. márc. 30. 00:15
 18/46 anonim ***** válasza:
86%
atyaég, és neked gyereked is van? gondolom, látunk majd a hírekben, amikor agyonverted, mert egyest hozott a suliból... szegény gyerek
2013. márc. 30. 03:12
 19/46 anonim ***** válasza:
84%
te egyébként az vagy, aki úgy két hete a 6-os villamoson akart megtépni egy srácot, mert útban volt neki a srác táskája? vagy van rajtad kívül még egy ilyen vadállat a BKV-n?
2013. márc. 30. 03:13
 20/46 anonim válasza:
80%
Egy f@szfej vagy. Remélem én nem futok össze veled a metrón.
2013. márc. 30. 04:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!