Miért lepődik meg mindenki és háborodik fel, ha bunkón viselkedik egy nőnemű és ezért felpofozom?
Egy fruska a metrón múltkor nagyon szúrta a szemem, ott trécselt az ajtóban a barátnőjével, szóltam neki szépen, hogy álljon arrébb, mert zavar másokat a felszállásban.
Erre flegmán rám nézett: Van ott elég hely, mi közöd hozzá.
Mondom neki: Ember nem hallod mit mondtam? Állj már arrébb az útból, mert olyan taslit kapsz, hogy leszáll a fejed.
És még neki állt fejlebb, hogy mi a *** bajod van tahókám? Lehet próbálkozni... stb, ekkor kapott egy taslit tőlem, mindenki felhördült. Persze elkezdett sipítozni, meg odajött pattogni egy nádszál gyerek, hogy a nőket ne bántsam stb, de végül rájött, hogy van köztünk egy kis súlykülönbség, úgyhogy visszasunnyogott...
Érdekes, miután a lotyó lefejelte az ajtót, egy darabik makogott, de egyből tudta, hogy arrébb kell állnia, csak duzzogott magában, de megmondtam, ha nem hagyja abba, kap 1 másikat is.
Na már most nőnek nevezhető az ilyen, aki így viselkedik és így beszél valakivel? Mi ezen a felháborító, hogy ha 20 éves kislányt nekem kell megnevelni mert az apja nem tanította meg?
Magyarázza már el valaki, hogy hogy lehet bánni az ilyenekkel, ha nem úgy, hogy pofán vágom? Mert a szép szóra nem hallgat. Én meg nem vagyok az a fajta, hogy kussoljak, miközben szegény néni kapaszkodni se tud mibe, mert mindkét oldalon állnak.
És a hülye parasztok még elkezdenek pampogni, hogy tisztelet, stb. Egy taknyos kölyöknek nem kell másokat tisztelnie?
Hová halad a világ ezzel a sok degenerált fiatallal? De ez már enm az első eset volt, hogy így viselkedtek velem, még férfiak sem mertek így viselkedni, mert nem 2 kiló vagyok, de szerintem pont ezért mernek beszólni a lotyók, mert azt hiszik, őket nem meri megütni senki.
Mielőtt jönne a sok rizsa, diplomám van, szoktam olvasni, érdekel a kultúra, és el is várom másoktól, hogy ne úgy viselkedjen, mint egy vadbarom, és tisztelettel bánok másokkal AMÍG ŐK IS ÚGY BÁNNAK VELEM.
Attól tartok a feminizmusnak is sok köze van ehhez.
Ha így folytatod sajnos csak idő kérdése, hogy mikor kerülsz sittre.
Nem tudom, hogy honnan veszed a mintát vagy a bátorságot a benned megjelenő agresszióra, durvaságra, de valamilyen módon próbáld meg legyőzni (kezeltetni) mert ez kudarcokhoz fog vezetni az életedben, másokról nem is beszélve.
"Te azért nem vagy teljesen komplett, az tuti. Csak mert idősebb vagy, meg szerinted más rendszer a jobb, nem neked lesz igazad. "
Miért, szerinted kinek van igaza? Én nem vagyok komplett mert elvárom másoktól, hogy figyeljenek a másikra, vagy legalább ha szólok neki akkor ne visszapofázzon?
És azért mert ő fiatalabb vagy gyengébb, már bunkó lehet és igaza lesz? Álljon már meg a menet, még jó hogy nem nekem kéne bocsánatot kérnem, hogy nem nézem jó szemmel az ilyen alakokat...
"Az a nő nem volt bűnöző. Igen, valószínűleg figyelmetlen volt másokkal szemben, de ne csodálkozz. Te is eléggé el vagy szállva. "
Te is pofázol? Itt mindenki ilyen tahó már lassan?
El vagyok szállva? Mert szerintem nem úgy beszélek a másikkal mint a véres ronggyal, ha odajön hozzám és kulturáltan megkér valamire? Még megkérni se szoktak, mert magamtól észreveszem, főleg ha egy idősebb hölgy száll fel, aki a táskáját is alig bírja húzni, még segítek is neki. Nem hogy még visszapofázok. Ezeket véded? Persze, mert látszik, hogy te is ilyen vagy.
"Meg nehogy már azért szoruljon valaki "leckére", mert nem ért egyet veled. "
Nem ért velem egyet? Mert te akkor miért nem kussolsz inkább, ha nem értesz velem egyet?
Ilyenkor nagyon okosak vagytok, de amikor ott a helyzet, mindenki kussol inkább és behúzza fülét farkát. Mert szerintük azzal nincs semmi baj, ha egy hülye fruskától nem tud felszállni egy idős nő, és visszapofázik, ha valaki szépen megkéri valamire.
Öcsém, te vagy itt a hibbant.
"Lehet, de nem neked. Pszichológus látott már? "
Ne röhögtess, mondd már meg akkor, kinek. Te rendőrt hívtál volna? :) Te is kiérdemelnél pár sokkterápiát.
"Ne lepődj meg. Az olyan embereknek, mint neked, nagyobb a hangjuk és ilyen monológokkal magatakkal rántjátok a süllyesztőbe azt is, aki normálisan tudná megoldani a problémát."
Nagyon okos vagy de eddig 1 épkézláb ötletet sem tudtál felmutatni, te hogy oldottad volna meg.
"Én buszon találkoztam ilyen esettel. Hiába volt igaza a leszállni akarónak, jogosan vitték be önbíráskodásért a rendőrök. Fehér ember vagy, nem kisebbségi, hogy verekedéssel oldd meg a dolgokat!"
Várom az ötleted, hogyan kell megoldani ezt a helyzetet "nem verekedéssel" fél perc alatt, amíg felszállnak az emberek, úgy hogy semmire nem vezet a szép szó az illetőnél. Gondolom ismered a jogokat, tudod, hogy mi a megoldás az önbíráskodás elkerülésére. Kíváncsi vagyok, legközelebb hogyan kellene viselkednem. Magyarul joga van-e bárkinek is ilyen viselkedésre meg mások sértegetésére, míg nekem nincs jogom állítólag megvédeni a polgártársaimat. Bemásolnék pár idevonatkozó törvényt.
Szabad mozgáshoz való jog:
"58. § (1) Mindenkit, aki törvényesen tartózkodik Magyarország területén - törvényben meghatározott esetek kivételével - megillet a szabad mozgás és a tartózkodási hely szabad megválasztásának joga, beleértve a lakóhely vagy az ország elhagyásához való jogot is."
Nemi egyenlőség:
"66. § (1) A Magyar Köztársaság biztosítja a férfiak és a nők egyenjogúságát minden polgári és politikai, valamint gazdasági, szociális és kulturális jog tekintetében."
Társadalmi önvédelem:
"Btk. 29. § (1) Nem büntethető, akinek a cselekménye a saját, illetőleg a mások személye, javai vagy közérdek ellen intézett, illetőleg ezeket közvetlenül fenyegető jogtalan támadás elhárításához szükséges."
Magyarul amikor valaki ilyen tahó módon viselkedik, korlátoz másokat a szabad mozgásukban és emberi méltóságukban, valamint semmisnek véli azt az elvet, miszerint minden ember egyenlő elbánásban és tiszteletben kell hogy részesüljön nemtől függetlenül, akkor bűncselekményt követ el, ez ellen egyébként nem csak lehet, hanem kötelező is fellépni, ezt a törvényt most nem keresem ki, aki jártas a témában majd úgyis megmondja, melyik az és hol van.
"remélem fájdalmas lesz a halálod te patkány"
Szívesen lennék a tanárod.
" hallod te nagyon utálhatod magad meg az egész életed. kezdj magaddal valamit te nyomorult mielőtt megsajnállak"
Nyithatok nektek jótékonysági neveldét, fattyak.
""szóltam neki szépen, hogy álljon arrébb, mert zavar másokat a felszállásban"
"szépen".....:)"
Mondj egy kifogásolható dolgot, amit nem jól mondtam az első megszólalásomban.
"Gratulálok, igazán értelmes alak lehetsz!
Nem állsz arrébb, akkor majd jól pofánváglak, azt jól van.
Pontosan a kiscsajjal vagy egy értelmi szinten, össze is jöhettetek volna."
Szerintem inkább te vagy azon a szinten, iratkozhatsz az oktatási listámra.
"atyaég, és neked gyereked is van? gondolom, látunk majd a hírekben, amikor agyonverted, mert egyest hozott a suliból... szegény gyerek"
Én különbséget tudok tenni a kettő közt.
Csak tudod eddig még nem viselkedett úgy sem a feleségem, sem a lányom, hogy fel kelljen pofozni őket. Mi tudunk kulturáltan kommunikálni, és figyelünk egymásra.
"te egyébként az vagy, aki úgy két hete a 6-os villamoson akart megtépni egy srácot, mert útban volt neki a srác táskája? vagy van rajtad kívül még egy ilyen vadállat a BKV-n?"
Nem tudom mit értesz megtépés alatt, szóltam már párszor srácoknak, hogy vegyék le a táskájukat, nekem eddig mind engedelmeskedett, mert belátták, hogy bunkó dolog.
"Egy f@szfej vagy. Remélem én nem futok össze veled a metrón."
Reménykedj, mert kapnál tőlem is 2 jó nagy leckét.
" Most megint miért törölték a válaszom ?:) Egyszer szánalmasabb ez az oldal. Semmi durva nem volt benne. Gondolom, vki nem értett vele egyet, és jelentette. Óvoda. Azt nem értem,h ilyen érzékeny lelkű virágszálak, akik nem képesek elviselni,h vki nem ért velük egyet, mit keresnek ilyen oldalakon. Minden olyan kérdést, ahol vita van, szétmoderálnak, vicc már ez az oldal."
Nem tudom már mit válaszoltál, de ha nem engem szidtál, akkor biztosan azért törölték. Mondom, hogy ma már nem a tisztességes embernek áll a világ.
"Ha így folytatod sajnos csak idő kérdése, hogy mikor kerülsz sittre. "
Egy pofonért senki sem kerül sittre. De velem akkor se beszéljen így senki, se nő, se férfi, főleg akkor, ha közben másokkal is bunkó.
Várom a megoldásokat, szerinted hogy kellett volna megoldani a helyzetet.
"meow420
Az üzenet szövege: csak nehogy egyszer a f*sz rossz oldalára állj. bár szerintem élveznéd te kis homokos kommunista vén b*zi"
A csillagokat nekem kellett hozzátenni.
Ezennel meghívlak téged is az átnevelőintézetembe.
tényleg nem értem, régen még háborúba jártak az emberek, alig volt férfi az országban, mégsem volt ennyi neveletlen ember az utcán.
Nah, most minden egyes mondatodra nem fogok válaszolni, de:
ha kussolok, honnan tudnánd meg, hogy nem értek vele egyet, mert nem helyes? Szólásszabadság is "létezik". Hagy ne kelljen már mezei emberek miatt is tűrni, ha már magasabb szinteken ez mégse úgy van.
És nem szabad kussolni, ha valaki ilyet lát, igeneis cselekedni kell. Elég szomorú, hogy csak egyetlen srácnak jutott eszébe rádszólni. Az embereknek a következő megállónál ki kellett volna vágniuk a metróból.
Supermant akartál játszani, de Lex Luthor lett belőled. Én komolyan mondtam, nem ártana elbeszélgetni egy szakemberrel.
Megoldás: határozatt felszólítás (udvarias kérés után persze), ha nem áll férre, odamenni nénihez és segíteni kapaszkodni neki.
Ha annyire segíteni szeretnél. Ne az erőszakot reklámozd.
Szomorú sors vár rád. Lehet ez magány, mert mindenkit elüldözöl magad mellől. Lehet börtön, mert ez a kezelhetetlen agressziód, meg hogy felsőbbrendűnek képzeled magad oda is vezethet. Ma egy pofon, holnap....ki tudja mi következik. Vagy teljesen begolyózol. Tényleg nem tűnik fel, hogy a te világodban csak neked van igazad, mindenki más idióta, mindent te tudsz a legjobban. A családodat talán azért nem kell verned, mert félnek tőled és próbálják elkerülni a konfliktusokat. Míg meg nem unják.
Lehet, hogy túlságosan továbbgondoltam azt általad leírtakat, de akkor a végére egy egyszerű tény. Nem üthetsz meg senkit, ha az nem támad meg téged, vagy másokat. Ez egy nagyon egyszerű törvény, csak be kell tartanod.
"Egy fruska a metrón múltkor nagyon szúrta a szemem"
Már itt kiderül, hogy legszívesebben megütötted volna... A többi csak színjáték volt, amit műveltél, arra játszottál, hogy megüthesd, aztán felgyere ide a gyk-ra és eldicsekedj vele. Mivel flegma, bunkó, stílusa volt a csajnak, tudtad előre, hogy szóban simán lenyom, ezért fenyegetőztél a 2. mondatodban azzal, hogy megütöd.
Amúgy meg mondta a csaj, hogy van ott elég hely, akkor meg mi volt a problémád? Ez is arra utal, hogy csak meg akartad ütni, te féreg.
Én csak egyetlen mondatra reagálnék:
"Itt mindenki ilyen tahó már lassan?"
Nem, CSAK TE vagy az, lassan már észrevehetnéd magad.
Én azt gondolom,hogy akiket akadályozott a felszállásban,azok is felnőtt emberek,és van szájuk is...itt kezdődik a dolog.Ha látod azt,hogy valaki szól neki normális stílusban(főleg egy idős ember)és ennek ellenére ugyanúgy bánnak vele,mint ahogy veled bántak,akkor szólsz neki,akár erélyesebben is.Ha mások előtt leégeted,akkor sokkal valószínűbb,hogy arrébb áll,mert érzi,hogy jogos a mondandód,és könnyen lehet,hogy attól is tart,hogy többen is a pártodra állnak.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!