Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Ez csak szerintem volt bunkósá...

Ez csak szerintem volt bunkóság a pénztárostól?

Figyelt kérdés
Ma vásároltunk itt Békéscsabán egy áruházláncban. Rengetegen voltak. Mind az öt nyitva lévő pénztárnál kígyózó sorok. Beálltunk az egyikbe és kb. negyed óra múlva sorra is kerültünk. Mindent kipakoltunk a futószalagra ami nem volt egyszerű feladat mivel nagyvásárláson voltunk és amikor a mi cuccaink kerültek volna sorra a pénztáros flegmán közli hogy neki lejárt a munkaideje és fáradjunk át egy másik pénztárhoz. Mondom neki hogy már kipakoltunk, ne kelljen visszapakolni és várni megint hogy sorra kerüljünk szóval megköszönnénk ha legalább a futószalagon lévő termékeket lehúzná erre meg felháborodott hangnemmel mondja hogy neki senki nem fogja kifizetni a túlórát és nehogy belehaljunk abba a feladatba hogy visszapakoljunk a kocsiba és beálljunk egy másik sorba. Nagyon felhúzott, legszívesebben leadtam volna neki egy pofont. Még szerencse hogy egy másik pénztáros odament és akik kipakoltak már a futószalagra azoknak a termékeit lehúzta. Ez csak szerintem volt nagy bunkóság?

2013. márc. 17. 16:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

9: "Neki is lehetett bármi baja, ugyanis bármilyen hihetetlen, az eladó is ember, akár csak a vásárló!"

Megértem ha valakinek rossz napja van, de a bunkóságra az sem kifogás. Az eladókat sem terhelem azzal, hogy megjött és görcsöl a hasam, a gyerek egyest kapott, a férjem meg még mindig nem cserélte ki azt a sz.ros villanykörtét és a munkahelyemen a főnököm azért a hibáért cs.szett le amit nem én csináltam hanem más. Az eladónak különösebben udvariaskodnia sem kellett volna, csak a megfelelőidőben annyit odavetni: Kérem, ne pakoljon ki, mert be fogok zárni. Ennyi. Azért a minimális udvariassági formákat tartsuk már be akkor is ha sz.r napunk van, mert annak nem az a megoldása, hogy olyanba rúgunk bele, akinek semmi köze hozzá.

2013. márc. 17. 17:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Magának köszönheti a túlórát, legközelebb figyeljen oda. Így meg lehet, hogy kockáztatta a munkahelyét. Én is dolgoztam kereskedelemben és egy ilyennel simán kirúgathattam volna magam.
2013. márc. 17. 17:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Pénztárosként dolgozom. Ezt a normálisabb helyeken úgy oldják meg, hogy ha lejár a munkaidő, egy lánccal elkeríti a pakolandó vásárlót, és megkéri, ne pakoljon fel, menjen másikhoz. Vagy az utolsó vásárló mögé áll a bizt. őr, vagy egy kolléga, jelezve hogy zár a kassza. Az esetedben panaszkönyv, a pénztárosnak fegyelmit fognak adni jobb esetben.
2013. márc. 18. 08:03
 14/14 anonim ***** válasza:
hát ha ez valóban így történt, az durva. nekem egy haverom a baumaxban ugyan így tett, eladó volt az építés osztályon, kb. 5perce telt le a munkaideje, amikor odament hozzá egy vásárló valamit kérdezni, ő mondta hogy letelt a munkaideje, ki is rúgták. azóta melója sincs, hát nagy volt a mellény...
2013. márc. 19. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!