Miért van olyan sok bunkó, gonosz ember?
Hat szerintem ebbol azert altalanos kovetkezteteseket nem lehet levonni, de teny hogy Magyarorszagon valoban lenyegesen tobb a szurke, komor ember mint mashol. Nyilvan ez nagyban osszefugg az eletszinvonal folyamatos csokkenesevel meg a kormany minden ciganysagaval.
Egyebkent meg mindenkinek vannak jo es rossz napjai, es tudjuk hogy altalaban "artatlanokon" toltjuk ki a mergunket. En egy altalaban vidam, mosolygos ember vagyok de nekem is van olyan napom vagy pillanatom amikor gondolkozas nelkul nyomnam azt a bizonyos piros gombot:) Nyilvan ha mondjuk valakit halmozottan ver az elet akkor az ilyen momentumok tobbsegben vannak nala, en se lennek boldog szerintem ha napi 10 oraban kellene turnom a burgerekben havi 70 fixert, es mondjuk e melle a gyerekem nem tisztel a felesegem meg orrba-szajba csal.
A gonoszság egy kevés esetben a pici gyerekkorban alakul ki, ezt a mintát kapta. A többieknek egyszerűen kevés az ismeretük, nem tudnak semmit kitalálni, még beszélgetni sem, ami igen nagy sikertelenség. Ezt az emberek nem viselik el. Hamar kiderül, különösen erősebb testalkattal, hogy a bunkóság, erőszak, megszégyenítés sikeres. Nem a másiknak akarnak rosszat, hanem maguknak jót. Nem is értik, hogy a másiknak is vannak érzései. És ez az egy eszközük van.
Aki nem köszön vissza, vagy nagyon el van foglalva (akár a saját gondolataival), vagy nem tartja fontosnak (nem tanították meg rá), vagy dühös az egész világra a saját sikertelensége miatt. És így érezteti haragját.
Nagyon sok esetben a bunkóság és erőszak nem a másik iránti harag, lenézés, hanem annak észrevétele, hogy a megalázás számára sikert hozhat. A siker számít, nem a másik érzése.
;( ez nekem is rosszul esne és mérges lennék.
Velem meg csomószor szokott az történni hogy valaki ( a közelemben) tusszent a könyvtárban én meg mondom neki hogy egészségedre !És nem mond semmit,pedig elég hangosan mondom,és még rám is néz !Az ilyennek kívánom hogy bukjon fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!